Μόνο ανόητους μπορεί να θεωρεί τους πολίτες της Πελοποννήσου ο Παναγιώτης Νίκας παρουσιάζοντας την εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών σε στρατόπεδα της Πελοποννήσου  ως μεγάλη του επιτυχία που θα επιφέρει οικονομική ανάπτυξη στην Περιφέρεια μας. 

Οι πολίτες έχουν συγκρίσιμα μεγέθη ενώπιον τους. Από την μια πλευρά, ο Πέτρος Τατούλης και η Νέα Πελοπόννησος αυξάνοντας τις εξαγωγές του πρωτογενή τομέα, μεγεθύνοντας την  τουριστική αγορά και  εκτελώντας το μεγαλύτερο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων στην Ελλάδα απέναντι στην ανάπτυξη που οραματίζεται ο κύριος Νικας με τον τζίρο που θα φέρει η εγκατάσταση  μερικών χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων.   Η «μπίσνα του προσφυγικού καταυλισμού»  απέναντι στην πολιτική της «Μυθικής Πελοποννήσου».  Πραγματική κατάντια!

Υστερόγραφο: Είναι προφανές ότι ο τζίρος αυτός αποτελεί αστείο ποσό συγκρινόμενο με το ΑΕΠ της Περιφερειακής μας Οικονομίας ωστόσο είναι βέβαιο ότι μπορεί να αποτελέσει «μεγάλη μπίσνα» για κάποιους κολλητούς με κέτερινγκ και συναφείς δραστηριότητες, γεγονότα που θα ειπωθούν στην ώρα τους.