Την υποψηφιότητα της κας Ευγενίας Δρίβα με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στη Λακωνία στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

«Με ιδιαίτερη τιμή καλωσορίζω την Ευγενία Δρίβα στη Νέα Πελοπόννησο. Πρόκειται για μια δυναμική προσωπικότητα με σημαντική επαγγελματική εμπειρία στον πρωτογενή τομέα και δραστήρια κοινωνική συνεισφορά. Είμαι βέβαιος ότι με τη δυναμική της και την πολύπλευρη δραστηριότητά της θα ενισχύσει σημαντικά το συνδυασμό μας στη Λακωνία και την Πελοπόννησο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Από την πλευρά της η κα Ευγενία Δρίβα δήλωσε «με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου. Διαθέτω μακρά εμπειρία από την επαγγελματική μου ενασχόληση με τον πρωτογενή τομέα και στόχος μου είναι η επίλυση των προβλημάτων του, η ενίσχυσή του και η ανάπτυξή του, καθώς αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την περιφερειακή μας οικονομία. Η Λακωνία και η Πελοπόννησος μπορεί μάλιστα να αναδείξει τη δυναμική της μέσω του πρωτογενή τομέα, όπως της μελισσοκομίας που γνωρίζω πολύ καλά, και για το σκοπό αυτό θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις».