Κλιμάκιο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων με τη «Νέα Πελοπόννησο» θα βρεθούν σε τοποθεσίες της Μεσσηνίας από σήμερα και σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Σάββατο του Λαζάρου 20/4/2019

Πρωί꞉  9.30 π.μ. ένα κλιμάκιο θα περιοδεύσει στο Διαβολίτσι (Έχει Λαϊκή αγορά) και ένα δεύτερο κλιμάκιο  στη Λαϊκή Αγορά της Καλαμάτας.

Κυριακή των Βαῒων 21/4/2019

Πρωί ꞉ 9.30 π.μ. ένα κλιμάκιο θα περιοδεύσει στην Οιχαλία  (Λαϊκή αγορά) και στο Μελιγαλά και ένα δεύτερο κλιμάκιο  στο Κοπανάκι (Λαϊκή αγορά).

Μ. Δευτέρα 22/4/2019

Πρωί : Από 10.30πμ ένα κλιμάκιο θα περιοδεύσει στην Κυπαρισσία (καταστήματα της πόλης) και ένα δεύτερο κλιμάκιο θα περιοδεύσει σταΦιλιατρά (καταστήματα της πόλης). Το κάθε κλιμάκιο θα χωριστεί σε ομάδες των 2 ατόμων. Συνάντηση όλων στις 10πμ στην Κυπαρισσία.

Απόγευμα : 6μμ. Συνάντηση όλων στο εκλογικό κέντρο (Σιδηροδρομικού Σταθμού) ώστε να επισκεφτούν καταστήματα της Καλαμάτας και στη συνέχεια θα παρακολουθήσουν την ακολουθία του Όρθρου της Μεγάλης Δευτέρας.

Μ. Τρίτη 23/4/2019

Πρωί : Από 10.30πμ ένα κλιμάκιο θα περιοδεύσει στη Χώρα (καταστήματα της πόλης) και ένα δεύτερο κλιμάκιο θα περιοδεύσει στουςΓαργαλιάνους (καταστήματα της πόλης).

Απόγευμα : 6μμ. Συνάντηση όλων στο εκλογικό κέντρο (Σιδηροδρομικού Σταθμού) και στη συνέχεια διάφορες συναντήσεις στην Καλαμάτα.

Μ. Τετάρτη 24/4/2019

Πρωί : Από 10.30πμ ένα κλιμάκιο θα περιοδεύσει στη Μεθώνη και Φοινικούντα (καταστήματα της πόλης) και ένα δεύτερο κλιμάκιο θα περιοδεύσει στη Πύλο (καταστήματα της πόλης).

Απόγευμα : 6μμ. Συνάντηση όλων στο εκλογικό κέντρο (Σιδηροδρομικού Σταθμού).

Μ. Πέμπτη 25/4/2019

Πρωί : Από 10.30πμ ένα κλιμάκιο θα περιοδεύσει στο Χατζή και Βλαχόπουλο (καταστήματα της πόλης) και ένα δεύτερο κλιμάκιο θα περιοδεύσει στο  Αριστομένη και Μάνεσι (καταστήματα της πόλης).

Απόγευμα : 6μμ. Συνάντηση όλων στο εκλογικό κέντρο (Σιδηροδρομικού Σταθμού) και συναντήσεις στην Καλαμάτα.

Μ. Παρασκευή 26/4/2019

Πρωί : Από 10.30πμ ένα κλιμάκιο θα περιοδεύσει στο Πεταλίδι (καταστήματα της πόλης) και ένα δεύτερο κλιμάκιο θα περιοδεύσει στον Αγιο Ανδρέα και Λογγά (καταστήματα της πόλης).