Γεννήθηκε το 1967 και μεγάλωσε στα Βάτικα Λακωνίας, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο Νεαπόλεως.

Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, κατατάχθηκε στην Ελληνική Αστυνομία και αποστρατεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2013, κατόπιν αιτήσεως του. 

Υπηρέτησε ως μάχιμος σε διάφορες υπηρεσίες της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας.  

Εκπαιδεύτηκε και παρακολούθησε σεμινάρια σε θέματα  ασφάλειας, σχέσεων αστυνομίας – κοινού, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καταπολέμησης ρατσισμού και ξενοφοβίας κ.λ.π. καθώς και στη σχολή μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας και τις υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.  

Κατά τον υπηρεσιακό του βίο έλαβε ηθικές αμοιβές, επαίνους, εύφημες μνείες, ευαρέσκεια και δίπλωμα τιμής με τον αργυρό σταυρό από την Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, ως επιβράβευση των ενεργειών του, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Διατέλεσε Αντιπρόεδρος και Οργανωτικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών  Υπαλλήλων Λακωνίας και Αντιπρόσωπος αυτής, στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Μετά την αποστρατεία του τιμήθηκε για την προσφορά του στο σώμα και τον Λακωνικό Λαό, από  υπηρεσίες και φορείς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συμμετέχει σε  επιμορφωτικά σεμινάρια  Κέντρου Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. – Υπουργείο Παιδείας, επικαιροποιώντας και εμπλουτίζοντας τις προγενέστερες γνώσεις του, με θεματολογία όπως: Δικαστική Ψυχολογία και Εγκληματολογία, Εγκληματολογικές Eπιστήμες, CSI (Crime Scene Investigation) Crime Scene Profiling – Case Studies Crime κ.λ.π.

Σήμερα είναι, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου  του Συνδέσμου Απόστρατων, Σωμάτων Ασφαλείας Λακωνίας και συμμετέχει ενεργά σε δραστηριότητες που προβάλουν την πολιτιστική και ιστορική μας κληρονομιά. 

Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.