Την υποψηφιότητα της κας Ευαγγελίας Ιωάννου με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στην περιφερειακή ενότητα Κορινθίας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019.

«Καλωσορίζω στη Νέα Πελοπόννησο την κα Ευαγγελία Ιωάννου, μιας σημαντικής προσωπικότητας και παρουσίας που θα ενισχύσει την προσπάθειά μας στην Κορινθία. Με τη συμμετοχή της ενδυναμώνουμε ακόμα περισσότερο την ισχυρή παρουσία μας σε όλη την Κορινθία και δείχνουμε την ιδιαίτερη δυναμική που αναπτύσσει ο συνδυασμός μας σε όλες τις περιφερειακές ενότητες με τις προσθήκες νέων υγιών δυνάμεων. Της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Η κα Ευαγγελία Ιωάννου σε δήλωσή της σημείωσε «με ιδιαίτερη ικανοποίηση αποδέχθηκα την πρόσκληση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, που αποτελεί κρίσιμο πολιτικό κεφάλαιο για την Πελοπόννησο με σημαντικό έργο, να συμμετάσχω στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου. Μπαίνω και εγώ δυναμικά μπροστά στην προσπάθεια για να βρει η Κορινθία και η Πελοπόννησος το βηματισμό της προοπτικής και την ανάπτυξης».