Γεννήθηκε στα Ιωάννινα στις 8 Μαΐου 1965. Μεγάλωσε στον Πειραιά όπου και τελείωσε το σχολείο με  βαθμό απολυτηρίου «Άριστα» 19,7. Φοίτησε στο ΑΠΘ , στη Φιλοσοφική Σχολή με βαθμό πτυχίου «Λίαν καλώς». 

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα στις περιοχές του Ξυλοκάστρου, Κιάτου και Δερβενίου από το 1987 έως και το 1997,  οπότε και διορίστηκε στο  δημόσιο υπηρετώντας μεταξύ των άλλων στο Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις του Ζευγολατιού του Δήμου Βέλου Βόχας και στο  Γενικό Λύκειο Ξυλοκάστρου, του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Συνταξιοδοτήθηκε το 2015, ως πολύτεκνη μητέρα,  έχοντας συμπληρώσει εικοσιοκτώ χρόνια  συνολικής υπηρεσίας και έκτοτε διευθύνει αμισθί  την εκπαιδευτική επιχείρηση του γιου της Κωνσταντίνου.  Το δεύτερο εξάμηνο του 2018 ίδρυσε δεύτερη οικογενειακή επιχείρηση καινοτόμου εκπαιδευτικού χαρακτήρα η οποία λειτουργεί με επιτυχία.

Το 2008 πέρασε πρώτη στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής, πρωτιά για την οποία βραβεύτηκε από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Τρίπολη.  Μιλά άπταιστα τα Αγγλικά και έχει γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Είναι  μητέρα τεσσάρων παιδιών της Χριστίνας – Αναστασίας, δικηγόρου, πτυχιούχου της Νομικής Σχολής Αθηνών,  του Κωνσταντίνου, πτυχιούχου Φαρμακευτικής στο Universitatea de medicina si farmacie GRIGORE POPA – IASI  και εν ενεργεία φαρμακοποιού  και των διδύμων Ανδρέα και Ραφαήλ – Άγγελου που φοιτούν στην πρώτη Γυμνασίου του 2ου Γυμνασίου Ξυλοκάστρου.

Είναι παντρεμένη με το Χρήστο Χατούπη, πυροσβέστη που υπηρετεί στην Π.Υ. Κιάτου με το βαθμό του Αρχιπυροσβέστη.

Στην πολιτική έλαβε μέρος στις εκλογές του 2012 με το εθνικό ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τον Ιανουάριο του 2015 αποδέχτηκε πρόταση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο .