Ο κ. Τατούλης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζει και λειτουργεί η νέα διοίκηση και επισήμανε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια

Σήμερα Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.30 μ.μ. ο  Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου  Καλαμάτας κ. Μπέζος Γεώργιος είχε συνάντηση  με τον τέως Υπουργό & υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη.

Στην συνάντηση  παραβρέθηκαν επίσης το μέλος του  Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης  Σούμπλης, ο Νομικός Σύμβουλος  κ. Χρήστος Αρχοντής, ο Πρόεδρος του  Σωματείου Εργαζομένων και μέλος  του Δ.Σ. κ. Κων/νος Χαραλαμπόπουλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ειδικευμένων Ιατρών κ. Χρήστος Λιαράκος και τα μέλη αυτού κ. Σταυρούλα Πονηρέα και κ. Εμμανουήλ Μάκαρης.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου είχε την δυνατότητα να παραδώσει στον κ. Τατούλη το επιχειρησιακό σχέδιο του Νοσοκομείου για το χρονικό διάστημα 2010 – 2012 και να τον ενημερώσει για όλα τα θέματα του Νοσοκομείου & των υπολοίπων υγειονομικών δομών   της περιοχής ευθύνης του.

Ενδεικτικά  τον ενημέρωσε για την λειτουργία της Μονάδας εμφραγμάτων, του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου, την πορεία ένταξης των έργων στο ΕΣΠΑ, όπως του Κ.Υ. Αίπειας του Π.Ι. Βλαχόπουλου, του αξονικού τομογράφου και των έργων Ψυχικής Υγείας.

Επίσης τονίστηκε ο σημαντικός ρόλος που αποκτά με το σχέδιο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» η Περιφερειακή Διοίκηση στον τομέα της Υγείας.

Μετά την συζήτηση από κοινού επισκέφθηκαν τους χώρους του Νοσοκομείου και ειδικότερα την αίθουσα εμφραγμάτων και το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο.

Ο κ. Τατούλης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή  του για τον τρόπο με τον  οποίο σχεδιάζει και λειτουργεί η νέα διοίκηση και επισήμανε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια προκειμένου να παρέχονται στους πολίτες της Μεσσηνίας ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας.

μέσω Συνάντηση Τατούλη με τον διοικητή του Γ.Ν. Καλαμάτας Γ. Μπέζο.