Αρχική ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ Πρόεδρος της ΕΝΠΕ θέλει να γίνει ο Τατούλης – Ελευθερια Καλαμάτας

Πρόεδρος της ΕΝΠΕ θέλει να γίνει ο Τατούλης – Ελευθερια Καλαμάτας

Νέα Πελοπόννησος

82477899 Με προώθηση ρεπορτάζ που ιον θέλουν υποψήφιο για τη θέση του προέδρου της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), ο Πέτρος Τατούλης εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για την προεδρία.

Την τακτική αυτή ακολουθεί συνήθως ο κ. Τατούλης τόσο για να διερευνήσει προθέσεις, όσο και για να δημιουργήσει το επικοινωνιακό κλίμα που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει στη συνέχεια το αξίωμα.

Χθες λοιπόν ο κ. Τατούλης προώθησε έσω του mail του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Νέα Πελοπόννησος» το εξής ρεπορτάζ: «Σε σκληρή αναμέτρηση ανάμεσα στους περιφερειάρχες Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό αναμένεται να εξελιχθεί η εκλογή του προέδρου της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) η οποία θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι τις 15 Οκτωβρίου. Αν και δημοσίως κανείς από τους δύο μονομάχους δεν έχει εκδηλωθεί επισήμως, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, στο παρασκήνιο δίνεται σκληρή μάχη για την εξασφάλιση της στήριξης της ΝΔ, κυρίως από την πλευρά του περιφερειάρχη Θεσσαλίας που θεωρεί ότι έχει τον πρώτο λόγο, καθώς και το 2010 αποτέλεσε το αντίπαλο δέος του απερχόμενου προέδρου της ΕΝΠΕ και περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, από την πλευρά του τότε κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και, μάλιστα, εξελέγη στη θέση του β ‘ αντιπροέδρου».