Αρχική ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑ Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Παναγιώτης Νίτης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Παναγιώτης Νίτης

Νέα Πελοπόννησος

nitis

Γεννήθηκα το 1949 στο Ναύπλιο και είμαι παντρεμένος με τη Βασιλική Νίτη το γένος Χουντάλα με την οποία έχουμε 2 γιους, τον Πέτρο και τον Δημήτρη.

Διατηρούμε ως οικογένεια εδώ και 40 χρόνια επιχείρηση υγρών καυσίμων στο Ναύπλιο με 2 πρατήρια η οποία προ τετραετίας μεταβιβάστηκε στα παιδιά μου λόγω της συνταξιοδότησής μου.

Κατά την διάρκεια της εμπορικής μου δραστηριότητας οι συνάδερφοί μου με τίμησαν, εκλέγοντάς με επί δωδεκαετία, στη θέση του προέδρου των πρατηριούχων υγρών καυσίμων Αργολίδας. Παράλληλα για το ίδιο χρονικό διάστημα υπήρξα αντιπρόσωπος της Αργολίδας στην Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδας. Επίσης έχω διατελέσει μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Αργολίδας καθώς και Γεν. Γραμματέας της Ο.Β.Ε.Ε Αργολίδας από το 2007 έως το 2011.

Η συστράτευσή μου με τον Πέτρο Τατούλη στην προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει για την ανοικοδόμηση της Νέας Πελοποννήσου βασίστηκε σε μία κοινή μας πεποίθηση. Όλοι οι μετέχοντες στον συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου ασπαζόμαστε το ίδιο όραμα για μία οικονομικά αναπτυγμένη, ανταγωνιστική και αυτάρκη Πελοπόννησο με έργα υποδομής και με εμπέδωση μιας διαφορετικής κουλτούρας, ικανή να αποτελέσει πόλο έλξης της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας.

Ως άνθρωπος μιας γενιάς που αναμφισβήτητα κατά την διάρκεια της ζωής της βελτίωνε το βιοτικό της επίπεδο, ενδεχομένως όμως υποσκάπτοντας το μέλλον των παιδιών της, νιώθω την υποχρέωση τα λίγα ακόμα παραγωγικά χρόνια που μου απομένουν και αξιοποιώντας την πολύτιμη εμπειρία της ζωής να συμβάλω με τις δυνάμεις μου στην αναγέννηση του τόπου τιμώντας την εμπιστοσύνη σας.