Αρχική ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑ Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτριος Διαμαντάκος

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτριος Διαμαντάκος

Νέα Πελοπόννησος

diamantakosΟνομάζομαι Δημήτριος Διαμαντάκος του Αναστασίου και της Σοφίας. Γεννήθηκα το 1961 στο Φιλήσι Περιστερίου Λακωνίας και είμαι κάτοικος Σκάλας του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.

Είμαι απόφοιτος του Λυκείου Βλαχιώτη, απόστρατος Αστυνομικός και έγγαμος με την Παρασκευή Τσακαλάκου, Οικονομολόγο. Έχουμε δύο τέκνα, τον Αναστάσιο, Αξιωματικό ΕΛ.ΑΣ. και τον Κωνσταντίνο, φοιτητή Οικονομικού Πανεπιστημίου Πατρών.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε το 2007. Για τρία συναπτά έτη (2007, 2008 και 2009) διετέλεσα αντιδήμαρχος στον πρώην Καποδιστριακό Δήμο Σκάλας και το 2010 εξελέγην εκ νέου Δημοτικός Σύμβουλος στον Καλλικρατικό Δήμο Ευρώτα.

Διετέλεσα, επίσης, αντιδήμαρχος του νέου διευρυμένου δήμου για το διάστημα 2010 – 2011 και μέχρι σήμερα προσφέρω τις υπηρεσίες μου από τη θέση του Προέδρου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Ευρώτα «ΕΥΡΩΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ».

Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου στο Δήμο Ευρώτα και με την εμπειρία που απέκτησα στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, στοχεύω πλέον, να συμμετάσχω στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο και διεκδικώντας την ιδιότητα του περιφερειακού συμβούλου, να συνεισφέρω στην ανάπτυξη όχι μόνο του τόπου μου, αλλά ευρύτερα της Πελοποννήσου. Και η ανάπτυξη της Πελοποννήσου θεωρώ ότι μπορεί να επιτευχθεί με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ».

Με επικεφαλής τον Πέτρο Τατούλη, την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη κα Ντία Τζανετέα και τους λοιπούς συνεργάτες, μπορούμε να δικεδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Πελοπόννησο. Εξάλλου, μέσα από αυτές τις εκλογές, στόχος μας είναι, η φωνή του Πελοποννήσιου να γίνει ο μοχλός ανάπτυξης του τόπου μας.

 

 

 

 

Δημήτριος Διαμαντάκος

Απόστρατος Αστυνομικός

Υποψήφιος Σύμβουλος

Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας