Αρχική ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κλημεντίνη (Κλειώ) Παπαντωνίου- Κορώνη

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κλημεντίνη (Κλειώ) Παπαντωνίου- Κορώνη

Νέα Πελοπόννησος

klimentiniΓεννήθηκα στον Πειραιά και αποφοίτησα με άριστα από την ελληνογαλλική σχολή Jeanne D΄ Ark. Εισήχθην μέσω πανελλαδικών εξετάσεων 18η στην σειρά, στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Έκανα μετεκπαίδευση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Umeo της Σουηδίας.

 

Ακολούθως ήμουν αγροτική ιατρός στην Βυτίνα Αρκαδίας για τέσσερα χρόνια. Κατά την πολύχρονη θητεία μου γοητεύτηκα από την ομορφιά της Αρκαδίας και τους ανθρώπους της, συνδέοντας για πάνω από 20 χρόνια, ολόκληρη την πορεία μου με τον Νομό της Πελοποννήσου.

 

Εξειδικεύθηκα στην Παιδιατρική στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία έχω πολλές συμμετοχές σε διεθνή συνέδρια και δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα περιοδικά. Είμαι παντρεμένη με τον Ιατρό γαστρεντερολόγο Παναγιώτη Παπαντωνίου και έχω τρία παιδιά, τον Κωνσταντίνο, φοιτητή ιατρικής, τον Βαγγέλη και την Μαρία, μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου αντίστοιχα.

 

Αποφάσισα μετά από μια πολυετή πορεία στην Αρκαδία να κατέβω υποψήφια με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, γιατί πιστεύω στους ανθρώπους της και στις δυνατότητες που έχει για να πάει ακόμα πιο μπροστά.