Αρχική ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑ Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου

Νέα Πελοπόννησος

eleni-panagiotopoulou

Γεννήθηκα το 1966 και μεγάλωσα στο Άργος. Αποφοίτησα από το Α’ Γενικό  Λύκειο Αργους  το 1983 και  την ίδια χρονιά μπήκα στην Ιατρική Σχολή του  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  Αθηνών.

Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή  το 1989. Υπηρέτησα ως αγροτική ιατρός στο ΚΥ Λυγουριού.   Εκπαιδεύθηκα στην κλινική Καρδιολογία   τόσο στην Ελλάδα (Νοσ. Άργους και Θεραπευτική Κλινική Νοσ. Αλεξάνδρα),

όσο και στο εξωτερικό (Ν.Jersey, USA  και, JohnRadcliffehosp, Οξφόρδη, Μεγ. Βρετανία) και απέκτησα τον τίτλο ειδκότητας της Καρδιολογίας το 1995.

Από τότε  διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στο Αργος ,ως ελεύθερη επαγγελματίας καρδιολόγος.

Είμαι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου  Αργολίδας και της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Έχω λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια και συνέδρια ελληνικά και ξενόγλωσσα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχω δημοσιέύσει εργασίες και έχω διατελέσει ομιλήτρια σε συνέδρια εσωτερικού και σε σεμινάρια της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Ομιλώ Αγγλικά και Γαλλικά.

Είμαι παντρεμένη κι έχω δύο κόρες.  Αγαπώ τον αθλητισμό και  ιδιαίτερα το βόλλευ  με το οποίο  ασχολήθηκα από μικρή ηλικία και έχω δραστηριοποιηθεί διοικητικά  στις ομάδες της πόλης μου.

Διετέλεσα δημοτική σύμβουλος Δήμου Αργους 2006-2010  με ανεξάρτητο συνδυασμό και αντιπρόεδρος Πνευματικού Κέντρου Δήμου Άργους για την ίδια περίοδο.

Σε μια περίοδο μετάβασης  από τον πολιτικό πολιτισμό των αντιφάσεων , της αντιπαλότητας και της πόλωσης  στην εποχή της διαφάνειας, της εντιμότητας και των συνθέσεων  πιστεύω  ακράδαντα ότι η μόνη ελπίδα, είναι αυτή που εμείς δημιουργούμε,  με την  ενεργό παρουσία και συμμετοχή μας .

Μόνο μέσα από συνεργασίες  και  όχι μέσα από ευκαιριακές  συνευρέσεις  που έχουν ως   αυτοσκοπό την εξουσία,  μπορούμε να δώσουμε  διεξόδους  στον τόπο και τους ανθρώπους μας.  Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε  μια ΝΕΑ και ΙΣΧΥΡΗ  Πελοποννησιακή  Οικονομία, με εξωστρεφή ανταγωνιστικό αγροτικό  τομέα, με αυξημένα τα εισοδήματα από τον τουρισμό, με αναγεννημένη κτηνοτροφία, με σύγχρονες και λειτουργικές υποδομές,

με σεβασμό στο περιβάλλον.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει κερδίσει  τα  τελευταία χρόνια κάτι πολύ σημαντικό: να είναι στην Ευρώπη αξιόπιστος συνομιλητής, να έχει την φήμη μιας περιφέρειας που εργάζεται, που διεκδικεί, που παράγει, που λύνει δύσκολα προβλήματα, που αξιοποιεί τους κοινοτικούς πόρους με τον καλύτερο τρόπο σε όφελος των πολιτών, που δεν είναι επαίτης, αλλά περπατάει με τα δικά της πόδια.  Ανέτρεψε την καχυποψία, την αναξιοπιστία και έγινε ισότιμος εταίρος των πιο δυνατών ευρωπαικών περιφερειών, την ώρα που η χώρα μας βιώνει την πιο δύσκολη περίοδο της μεταπολεμικής της ιστορίας.
Γι αυτό και βρίσκομαι στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη , επειδή έχει αποδείξει ότι είναι άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων.

Επειδή η Πελοπόννησος  χρειάζεται να πάει μπροστά και με τον Πέτρο Τατούλη  έκανε ήδη τα πρώτα της βήματα , σ’αυτά τα 3,5 χρόνια της θητείας του . Ας πορευτούμε όλοι μαζί για μια Νέα και Ισχυρή Πελοπόννησο!