Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Σαρωτικός ο Τατούλης /http://fresh-press.gr

Σαρωτικός ο Τατούλης /http://fresh-press.gr

Νέα Πελοπόννησος

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι ετεροδημότες ψήφισαν

Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε χθες στην ομιλία του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη στο ξενοδοχείο Κάραβελ της Αθήνας. Στην ομιλία του προς τους ετεροδημότες μίλησε για την μάχη με το παρελθόν και το χτίσιμο του μέλλοντος.

Δεκάδες επώνυμα και θεσμικά πρόσωπα έδωσαν, μαζί με τους 2.500 ετεροδημότες, χθες το παρόν στην ομιλία του Περιφερειάρχη και επικεφαλή του συνδυασμού Νέα Πελοπόνησος. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο διευθυντής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΙΤ κ. Νικόλαος Μαντζιούφας, ο Πρόεδρος του ΟΠΕ κ. Καλαμπόκης και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Βερνίκος. Όπως ανέφερε ο Πέτρος Τατούλης, οι εκλογές είναι»μια μάχη βαθύτατα πολιτική, όχι ανάμεσα σε εμάς και σε κάποιους άλλους. Αλλά μια μάχη ανάμεσα στο μέλλον που έχουμε ήδη αρχίσει να χτίζουμε και το παρελθόν που επιχειρεί να επιστρέψει και πάλι στο προσκήνιο» ενώ τόνισε πως πρέπει να της κερδίσει μαχητικά ο συνδυασμός του, ώστε να διαμηνύσουν προς πάσα κατεύθυνση ότι οι παλιές εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Ακόμα δήλωσε πως το διακύβευμα είναι ξεκάθαρο: «μπορούμε να δημιουργήσουμε, μέσα σε ένα περιβάλλον τεχνολογίας και παγκοσμιοποίησης, τους παράγοντες που θα επηρεάσουν θετικά το εισόδημα του κάθε πολίτη; Μπορούμε να δώσουμε προοπτική εργασίας στους νέους μας;» και έθεσε το ερώτημα αν βγαίνουμε από την κρίση, υπογραμμίζοντας πως η Πελοπόννησος θα είναι από τις πρώτες περιοχές στην Ελλάδα. Όσον αφορά για το μέλλον της περιφέρειας ανέφερε πως πρέπει να στηριχτεί σε ένα σχέδιο που θα είναι συνδεδεμένο με επιχειρησιακό σχέδιο και μια ξεκάθαρη στόχευση. Τουρισμός,υψηλής ποιότητας αγροτικά προϊόντα μαζί με πλούσιο πολιτισμικό απόθεμα μαζί με τις υψηλού επιπέδου υποδομές.
Όσον αφορά για τις 18 Μαίου ο ΤΑΤ σημείωσε πως «η Πελοπόννησος θα έχει τα δικά της χρώματα. Αυτά που εμείς της δώσαμε πριν από τέσσερα χρόνια. Τα χρώματα του άδολου. Του ακομμάτιστου. Του δικού μας ανιδιοτελούς πατριωτισμού. Από αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανένας. Είμαστε όλοι μαζί.»

http://fresh-press.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=38779&Itemid=20