Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Σαμαράς από την Τρίπολη: Στηρίζουμε Τατούλη γιατί στήριξε την ανάπτυξη & Σμυρνιώτη...

Σαμαράς από την Τρίπολη: Στηρίζουμε Τατούλη γιατί στήριξε την ανάπτυξη & Σμυρνιώτη για το έργο του/www.aftodioikisi.gr

Νέα Πελοπόννησος

tatoulis_smyrniotis_aftodioikisi-620x320

Τη στήριξή του στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και το δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη εξέφρασε κατά πρώτη του προεκλογική ομιλία που πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

«Στήριξε την ανάπτυξη κι εμείς τον στηρίζουμε», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στον Π. Τατούλη, ενώ για το δήμαρχο Τρίπολης, Γιάννη Σμυρνιώτη, είπε πως «στηρίζουμε το πολυσήμαντο έργο του στην Τρίπολη».

Παράλληλα ο κ. Σαμαράς ζήτησε από τους παρευρισκόμενους που γέμισαν ασφυκτικά το Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης να βάλουν «την υπογραφή τους στην ιστορία που φτιάχνουμε. Δώστε μας την δύναμη να κάνουμε τη Νέα Ελλάδα πραγματικότητα. Σήμερα από την Τρίπολη στέλνουμε το προμήνυμα της νίκης σε όλη την χώρα», πρόσθεσε.

Επιτέθηκε, δε, στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας ότι:« Νέα Ελλάδα δεν είναι οι συνιστώσες, οι επαγγελματίες εργατοπατέρες και οι συντεχνίες στο Δημόσιο. Ούτε αυτοί που χαϊδεύουν τους κουκουλοφόρους και υπονομεύουν τις μεταρρυθμίσεις. Αυτοί ανήκουν στο χθες, στο βαθύ χθες, στην εποχή των παγετώνων. Αναγκάζονται να μιλούν για το αύριο , αλλά δεν μπορούν να ξεφύγουν απ” το χθες». Ο Πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι, ο κ. Τσίπρας είναι εναντίον των επενδύσεων, όπως το σχέδιο του Ελληνικού,το οποίο είπε πως ίσως είναι η μεγαλύτερη επένδυση στην Ευρώπη. Χαρακτήρισε ‘’ρουκέτα του ΣΥΡΙΖΑ» τα όσα ανέφερε ο Μανόλης Γλέζος για εσωτερικό δανεισμό, υπογραμμίζοντας: «Ευτυχώς ο κόσμος αυτούς τους ανθρώπους δεν τους παίρνει στα σοβαρά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα γινόταν ζημιά στη χώρα με την φυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό. Κάνουν ό,τι μπορούν για να γυρίσουμε στην κρίση κι επιδιώκουν την αστάθεια, γιατί ξέρουν ότι θα εξαφανιστούν μόλις εξαφανιστεί η κρίση, που έχει αρχίσει να ξεπερνιέται».

http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/samaras-apo-tin-tripoli-stirizoume-tatouli-giati-stirixe-tin-anaptixi-smirnioti-gia-to-ergo-tou