Αρχική ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Περικλής Μαντάς

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Περικλής Μαντάς

Νέα Πελοπόννησος

mantas

Επώνυμο: ΜΑΝΤΑΣ

Όνομα: ΠΕΡΙΚΛΗΣ

Όνομα πατέρα: ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Ημερομηνία γέννησης: 01/06/1976

Τόπος γέννησης: ΑΘΗΝΑ

Διεύθυνση κατοικίας: ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΒΕΡΓΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Τηλέφωνο οικίας: 2721064517

Κινητό Τηλέφωνο: 6946463513

Ηλεκτρονική διεύθυνση: perman@gonet.gr

Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος

 

Γεννήθηκα το 1976 και μεγάλωσα στην Αθήνα. Κατάγομαι από την Φαρακλάδα Κυπαρισσίας, δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Τριφυλίας. Από το 1997, κατοικώ μόνιμα στην Καλαμάτα και τα επτά τελευταία χρόνια είμαι παντρεμένος με την Μαρία Καπαρελιώτη κι έχουμε ένα γιο τον Παντελή.

 

Επαγγελματική Δραστηριότητα

 

Στον επαγγελματικό τομέα, αποτελώ μέλος μιας ομάδας επιχειρηματιών, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς των Νέων Τεχνολογιών – Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών, του Εμπορίου Βιβλίων, Χαρτικών, Υποδημάτων και της παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, διατηρώντας 4 καταστήματα στην Καλαμάτα και 1 στον Πύργο Ηλείας.

 

 

Πολιτική Δραστηριότητα

 

Το 1992 εγγράφηκα στον Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Παλαιού Τέρματος Ζωγράφου και αμέσως ανέλαβα τον τομέα οργάνωσης της ΜΑΚΙ.

Έπειτα από ένα μικρό διάστημα σπουδών στην Ιταλία, ξεκίνησα τις σπουδές μου το 1998 στην Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΤΕΙ Καλαμάτας.

Από τις πρώτες ημέρες της φοίτησης μου, ενεργοποιήθηκα στην Δ.Α.Π. Ν.Δ.Φ.Κ., ιδρύοντας την παράταξη στην σχολή μου και μέσα σε 4 χρόνια την παρέδωσα με απόλυτη πλειοψηφία στους νεότερους σπουδαστές.

Το 2000 εγγράφηκα στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Καλαμάτας και το 2004 εκλέχθηκα Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας καθώς και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής έπειτα από το τακτικό συνέδριο της ίδιας χρονιάς.

Την περίοδο 2004-2006 διετέλεσα Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κυπαρισσίας.

Στις εσωκομματικές εκλογές του 2007 εκλέχθηκα μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας, τον Μάιο του 2010 καθώς και τον Δεκέμβριο του 2014 εκλέχθηκα Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας.

Στις εκλογές του 2010 για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, συμμετείχα στον συνδυασμό του Δημήτρη Δράκου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος. Έλαβα 6.470 σταυρούς προτίμησης καταλαμβάνοντας την 5η θέση του συνδυασμού, στην Π.Ε. Μεσσηνίας.