Αρχική ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ Πέτρος Τατούλης: Προσχεδιασμένη και δημαγωγική η παραπλάνηση των Πελοποννησίων από τον κ...

Πέτρος Τατούλης: Προσχεδιασμένη και δημαγωγική η παραπλάνηση των Πελοποννησίων από τον κ Βουδούρη που δεν έχει πρόταση για την Πελοπόννησο

Νέα Πελοπόννησος

untitled

Για προσχεδιασμένη παραπλάνηση και δημαγωγικές συνοπτικές μεθόδους κατήγγειλε τον Οδυσσέα Βουδούρη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου μέσα από την εκπομπή Πρώτη Γραμμή του ΣΚΑΙ την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης αναφερόμενος στην εμμονή του αντιπάλου του να περιφέρεται λασπώνοντας το έργο της Νέας Πελοποννήσου σημείωσε ότι ο εκλεκτός του κυρίου Τσίπρα επενδύει όχι στην ποιότητα των δικών του σχεδιασμών για την Πελοπόννησο αλλά στην λάσπη που μπορεί να εξαπολύσει για να κρύψει την ανυπαρξία προγράμματος και ικανότητας.

Ο κ. Τατούλης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα από όλες αυτές τις ύβρεις και το έργο μου αποτελεί τον εγγυητή της διαφάνειας. Όλα τα έργα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελούν προϊόν διαγωνιστικής διαδικασίας της Οικονομικής Επιτροπής και των συλλογικών οργάνων και στην πληθώρα των αποφάσεων αυτών οι ενστάσεις που έχουν υποβληθεί δεν υπερβαίνουν τις δύο, οι οποίες μάλιστα έχουν απορριφθεί».

Απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τις εκκρεμείς υποθέσεις του κ. Βουδούρη με τη δικαιοσύνη ο κ. Τατούλης δήλωσε ότι «τα θέματα αυτά δεν μας απασχολούν στην Πελοπόννησο. Καταφέραμε να αποκτήσει η Πελοπόννησος δυνατό brand name και εξωστρέφεια που μέχρι χτες δεν είχε. Υλοποιούμε το μεγαλύτερο έργο υποδομών των τελευταίων δεκαετιών, που υπερβαίνει το 1 δις ευρώ, και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει. Όλα αυτά ξέρετε δεν έγιναν μόνα τους, ούτε αυτονόητα ήταν, αλλά τα πετύχαμε μετά από πολύ δουλειά».

«Έργο σημαία για την Πελοπόννησο και εθνικό μοντέλο για τη χώρα» χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου το διεθνή διαγωνισμό της Περιφέρειας για τη διαχείριση των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ και πρόσθεσε ότι «ο εκλεκτός του κ. Τσίπρα θέλει να φέρει νέο μνημόνιο στην Πελοπόννησο, όταν ισχυρίζεται ότι θα ακυρώσει το διαγωνισμό αυτό, χάρη στον οποίο αποτρέψαμε την επιβολή προστίμων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ».