Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο «ΤΑΤ» ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ 2010!/http://www.sfedona.gr/

Ο «ΤΑΤ» ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ 2010!/http://www.sfedona.gr/

Νέα Πελοπόννησος

tatoulis3

Μπαίνουμε πλέον στην τελική και κρίσιμη  ευθεία των  Περιφερειακών εκλογών 2014 .
Τα στρατηγεία  όλων των συνδυασμών εργάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Όλοι βέβαια οι πρωταγωνιστές των εκλογών και τα επιτελεία τους γνωρίζουν και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που γίνονται για λογαριασμό υποψηφίων για λογαριασμό κομμάτων και λογαριασμό ΜΜΕ.
Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όλες οι πολιτικές εκτιμήσεις από την συλλογή μιας σειράς δημοσκοπικών στοιχείων αλλά και από τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών , συγκλίνουν στο γεγονός ότι η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ του Πέτρου  Τατούλη είναι σταθερά  και μακράν πρώτη ,με ιδιαίτερα υψηλό  ποσοστό ,πολύ μεγαλύτερο από αυτό του δεύτερου που είναι ο συνδυασμός του Οδυσσέα Βουδούρη ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ .
Οι ίδιοι πολιτικοί παρατηρητές μα βάσει τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους τοποθετούν τους υπόλοιπους συνδυασμούς σε μονοψήφιο αριθμό.
Ο μοναδικός αστάθμητος παράγοντας σχετικά με το τι  ποσοστό  θα μπορέσει να συγκεντρώσει τελικώς  από την λεγόμενη ψήφο διαμαρτυρίας ή αντίδρασης είναι η «Χρυσή Αυγή».
Με όλα αυτά που αναφέρουμε και είναι κοινά μυστικά στα επιτελεία όλων των συνδυασμών  το μεγάλο ερωτηματικό είναι τι ποσοστό θα πάρει ο πρωτοπόρος Πέτρος Τατούλης από την «πίτα» των αναποφάσιστων και «θυμωμένων» ψηφοφόρων, ώστε ενδεχομένως να μπορέσει να «καθαρίσει» τις εκλογές από  την πρώτη κιόλας Κυριακή.
Το σίγουρο είναι πάντως  ,όπως εκτιμούν ανεξάρτητοι  και έμπειροι πολιτικοί παρατηρητές από την Αθήνα και την Πελοπόννησο ,ότι ο «ΤΑΤ» θα βγει τελικός  νικητής και  ιδιαίτερα ενισχυμένος από την εκλογική αυτή μάχη, σε σχέση με τις πρώτες Περιφερειακές εκλογές του Καλλικράτη  το 2010.
Το μέγα ερώτημα  σε αυτές τις κομβικές  για το μέλλον της Πελοποννήσου εκλογές είναι το τι είδους ηγέτη θέλουν οι Πελοποννήσιοι για να κρατήσει στα χέρια του τις τύχες της Περιφέρειας;
Και η απάντηση είναι απόλυτα καθαρή και αδιαμφισβήτητη
Οι Πελοποννήσιοι ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων και  προτιμήσεων  και μακριά από  παλαιοκομματικές ιδεοληψίες  που στοίχησαν ακριβά σε αυτόν τον τόπο ,βλέπουν στο πρόσωπο του σημερινού Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη ,τον ηγέτη που χρειάζεται η Πελοπόννησος στην ιδιαίτερα κρίσιμη πενταετία που έρχεται.
 Έναν ηγέτη έμπειρο ,διορατικό , αποφασιστικό και αποτελεσματικό για να φέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη στην ξεχασμένη πριν από τρεισήμισι χρόνια Πελοπόννησο.
Και αυτή την μοναδική ευκαιρία για να αλλάξει οριστικά σελίδα η Πελοπόννησος ,οι πολίτες της δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη. – See more at: http://www.sfedona.gr/content/%CE%BF-%C2%AB%CF%84%CE%B1%CF%84%C2%BB-%CF%80%CE%B1%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-2010#sthash.C3EO6EoK.dpuf