Αρχική ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑ Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Μιχάλης Σαββανός

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Μιχάλης Σαββανός

Νέα Πελοπόννησος

sabannosΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Νέα Πελοπόννησος – Πέτρος Τατούλης

Φίλες και Φίλοι

Κάθε αναμέτρηση έχει το χρώμα και το χαρακτήρα του θεσμού, γύρω από τον οποίο περιστρέφεται αλλά και τον χαρακτήρα που τις δίνουν οι άνθρωποι που παίρνουν μέρος σε αυτήν.

Η μάχη για την εξέλιξη της περιφέρειας ως Β΄ βαθμός αυτοδιοίκησης είναι μια μάχη για έναν καθαρά πολιτικό θεσμό, βασισμένη στις αρχές μου, στην ιδεολογία μου και στην αντίληψή μου, για το πώς πρέπει να συγκροτηθεί η κοινωνία του μέλλοντος και πως πρέπει να λειτουργούν οι θεσμοί που κινητοποιούν δυνάμεις της κοινωνίας για να διεκδικήσουν για το καλό του πολίτη ένα καλλίτερο μέλλον.

Η δική μου προσπάθεια εντάσσεται σε μια συλλογική προσπάθεια να υποστηρίξουμε στο πρόσωπο του Πέτρου Τατούλη ως περιφερειάρχη, την ανάπτυξη της περιφέρειας Πελοποννήσου και το πέρασμα σε μια νέα φάση με επικεντρωμένο ριζοσπαστισμό που οικοδομούν την αναγκαία συναίνεση.

 

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο

Γεννήθηκε το 1969 στο Κατακάλι. Έλαβε την βασική εκπαίδευση στην Κόρινθο και αποφοίτησε το 1986. Τελείωσε το τμήμα Νοσηλευτικής στο ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης το 1990. Το 2011 πήρε το πτυχίο από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών και από το 2012 είναι κάτοχος διπλώματος (Master) στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ). Σήμερα εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου ως Διοικητικός υπάλληλος και κατέχει την θέση του προϊστάμενου στο Τμήμα Κίνησης Ασθενών.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  • Πρόεδρος εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου 2008 – 2011.
  • Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Κορίνθου από το 2005 έως και σήμερα.
  • Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (Κ.Ε.Σ.Υ.) του Υπουργείου Υγείας 2009 – 2011.
  • Μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Κορίνθου 1999-2001.
  • Μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στο Νομό Κορινθίας 2010
  • Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Νεολαίας 1997-1998
  • Κοινοτικός Σύμβουλος στην κοινότητα Κατακαλίου 1994-1998.
  • Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου από τον Απρίλιο του 2014.