Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Μην παραβλέπεται τα «ψιλά γράμματα» κ. Βουδούρη/http://www.lakonikos.gr

Μην παραβλέπεται τα «ψιλά γράμματα» κ. Βουδούρη/http://www.lakonikos.gr

Νέα Πελοπόννησος

5906054685

Βιάστηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με το συνδυασμό «Πελοπόννησος Πρώτα» Οδυσσέας Βουδούρης να καρπωθεί την επιτυχία για το θέμα της Ελαφονήσου και την υποτιθέμενη σωτηρία της από το ΤΑΙΠΕΔ. (βλ. Προκαλεί το κοινό αίσθημα η διφορούμενη ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ)
Όπως ισχυρίζεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, «χάρη στην καταγγελία του συνδυασμού του, το ΤΑΙΠΕΔ αναγκάστηκε να αφαιρέσει από τις λίστες του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας την παραλία του Σίμου στην Ελαφόνησο».
Μάλλον δεν ενημερώθηκε σωστά ο υποψήφιος περιφερειάρχης ή δε διάβασε ιδιαίτερα προσεκτικά τη σχετική ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο «αξιοποίησης» του συγκεκριμένου ακινήτου στο μέλλον… Η αναδίπλωση, εξάλλου, για θέματα που προκαλούν το κοινό αίσθημα είναι βασικό συστατικό του πολιτικού συστήματος το οποίο ο κ. Βουδούρης υπηρετεί χρόνια και θα έπρεπε να το γνωρίζει.
Άγνοια, λοιπόν, του πραγματικού κινδύνου ή απέλπιδα προσπάθεια ψηφοθηρίας ενόψει του β΄ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών; Τα όχι και ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά που κατέγραψε ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ τόσο από το σύνολο της περιφέρειας Πελοποννήσου και ειδικά από τη Λακωνία μάλλον τον οδηγούν σε ένα φαύλο κύκλο ψευδαίσθησης τόσο για τα ακίνητα του νομού όσο και για τον ίδιο.
Η μεγάλη νίκη που θεωρεί ότι κατέγραψε ο συνδυασμός του στο θέμα της Ελαφονήσου ίσως θα πρέπει να δικαιολογηθεί με συγκεκριμένες προτάσεις για τη σωτηρία των παραλιών της, από τη θέση της αντιπολίτευσης…

 

http://www.lakonikos.gr/article/110242-min-parablepetai-ta-psila-grammata-k-boudouri