Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Με διαφορά ασφαλείας ο Π. Τατούλης στο β’ γύρο – Θρίλερ με...

Με διαφορά ασφαλείας ο Π. Τατούλης στο β’ γύρο – Θρίλερ με Βουδούρη και Δέδε/isthmos.gr

Νέα Πελοπόννησος

tatoulis-dedes-voudouris-big__main

Με διαφορά ασφαλείας 28 και πλέον μονάδων από το δεύτερο Οδ. Βουδούρη θα πάει στο β’ γύρο ο Π. Τατούλης, που κατέγραψε ποσοστό που αγγίζει το 44% (3 το πρωί στο 80% των τμημάτων).

Με διαφορά ασφαλείας 28 και πλέον μονάδων από το δεύτερο Οδ. Βουδούρη θα πάει στο β’ γύρο ο Π. Τατούλης, που κατέγραψε ποσοστό που αγγίζει το 44% (3 το πρωί στο 80% των τμημάτων).

Ο κ. Τατούλης συγκεντρώνει μέχρι στιγμής 120.645 ψήφους και ποσοστό 43,82%, ο κ. Βουδούρης 43.112 και 15,66% και ο κ. Δέδες 41.790 και 15,18%.

Ο νυν Περιφερειάρχης είναι πρώτος και στους 5 νομούς με πιο εμφατική της επικράτησή του στην Αρκαδία όπου έχει περισσότερες από τις ψήφους που έλαβαν όλοι οι υπόλοιποι μαζί σε ποσοστό σχεδόν 3 προς 2.

Στην Κορινθία ο κ. Δέδες κατέγραψε το μεγαλύτερο του ποσοστό με 29% και σχεδόν 9.000 ψήφους περισσότερες από τον κ. Βουδούρη. Επιτυχία σημειώθηκε και στην Αργολίδα με τη διαφορά τους να είναι στις 1.200 περίπου ψήφους.

Ο κ. Βουδούρης είχε μια καλύτερη παρουσία σε σχέση με τον κ. Δέδε σε Αρκαδία, Μεσσηνία και Λακωνία αλλά κυρίως στην Αρκαδία όπου κάλυψε το «χάντικαπ» αφού ο κ. Δέδες ήταν .. 5ος με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι 5.500 ψήφους περίπου.

Στη Μεσσηνία η διαφορά Βουδούρη – Δέδε ήταν 3.500 ψήφοι περίπου και στη Λακωνία 2.800 ψήφοι περίπου (3η η Ελ. Αυγή και 4ος ο κ. Δέδες).

Το αποτέλεσμα δεν αφήνει περιθώρια για ανατροπές στο β’ γύρο όπου η ιστορία μοιάζει να έχει «γραφτεί» από τώρα.

Ένα μεγάλο κομμάτι του κ. Δέδε αναμένεται να κινηθεί πιθανότατα προς τον κ. Τατούλη και οι βοήθειες που μπορεί να λάβει ο κ. Βουδούρης φαίνονται από μικρές έως πολύ μικρές.

Στα αξιοσημείωτα των εκλογών το υψηλό ποσοστό της Ελληνικής Αυγής (σχεδόν 9%) και η δυνατή παρουσία του ΑΝΤΑΡΣΥΑ (σχεδόν 3%).

Το ΚΚΕ με τον κ. Γόντικα κινήθηκε ικανοποιητικά με περίπου 6,5%, ο κ. Μανώλης με 5% και οι Οικολόγοι με την κα Λυμπεροπούλου στο 2,1%

Read more: http://isthmos.gr/index.php/article/me_diafora_asfaleias_o_p._tatoulhs_sto_b_guro_thriler_me_boudourh_kai_dede#ixzz329ILoBf4