Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΜΑΙΟΥ :Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ /http://www.sfedona.gr/

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΜΑΙΟΥ :Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ /http://www.sfedona.gr/

Νέα Πελοπόννησος

tatoulis_doriforos_peloponnisos_aftodioikisi_3

Μια ανάσα πριν από ένα ανεπανάληπτο θρίαμβο βρίσκεται ο Πέτρος Τατούλης.
Μετά την τεράστια νίκη της προηγούμενης Κυριακής , οι Πελοποννήσιοι πολίτες θα δώσουν την τελική τους απάντηση την ερχόμενη Κυριακή.
Και θα είναι μια απάντηση αναγνώρισης του μεγάλου έργου που επιτέλεσε ο Πέτρος Τατούλης τα προηγούμενα τρεισήμισι χρόνια.
Μια απάντηση στις  γνωστές «γαλιάντρες» συγκεκριμένων Πελοποννησιακών ΜΜΕ και γνωστών  κομματικών συμφερόντων που έβλεπαν «φαντάσματα» διαπλοκής και αδιαφάνειας.
Ήδη οι πολίτες της Πελοποννήσου αποδοκίμασαν με την ψήφο τους ,τους εργολάβους κατασυκοφάντησης  τόσο του έργου Τατούλη όσο και του ιδίου και της οικογένειάς του.
Οι αστήριχτες κατηγορίες τους  και τα μυθεύματά τους  έπεσαν στο κενό.
Οι αλεξιπτωτιστές της Πελοποννήσου έχουν ήδη μισοχαθεί  και ετοιμάζονται να επιστρέψουν από εκεί που ήρθαν.
Την ερχόμενη Κυριακή οι Πελοποννήσιοι θα εκλέξουν με συντριπτική πλειοψηφία τον άνθρωπο που πραγματικά θεωρούν ηγέτη και ικανό να φέρει ανάπτυξη και ευημερία στην Πελοπόννησο.
Και αυτός  δεν είναι άλλος από τον Πέτρο Τατούλη και την παράταξη του την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ
Υπενθυμίζουμε  το κάλεσμα  του Πέτρου Τατούλη  αμέσως μετά την μεγάλη νίκη της πρώτης Κυριακής των εκλογών
«Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι την προσεχή Κυριακή οι συμπολίτες μας θα μας δώσουν τη δυνατότητα μέσα από το μήνυμα που θα στείλουμε να συνεχίσουμε αυτό το έργο.
Είμαι βέβαιος ότι στη νέα περίοδο η υπογραφή του νέου κοινωνικού συμβολαίου θα δείξει την ικανότητά μας όχι μόνο στον αναπτυξιακό τομέα, αλλά κυρίως στη δημιουργία της απαραίτητης κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά και το πρόσωπο της ανθρωπιάς που πρέπει να μας χαρακτηρίζει στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.
Είμαι σίγουρος ότι σε αυτή την προσπάθεια όλοι οι πολίτες θα συνεχίσουμε μαζί αυτό το δημιουργικό δρόμο, το δρόμο της ελπίδας και της προσδοκίας πιστεύοντας ότι μεσσίες δεν υπάρχουν στο σύγχρονο κόσμο, ότι μόνη ελπίδα είναι οι ίδιοι οι πολίτες.
Εμείς στηριζόμαστε στα δικά μας πόδια, εμείς προχωράμε με τις δικές μας δυνάμεις για μια Ελλάδα δυνατή, την Ελλάδα των περιφερειών, για μια Ευρώπη δυνατή με τις περιφέρειές της, όπου η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει μια υπερήφανη, ισότιμη και διεκδικητική θέση στις Ευρωπαϊκές Περιφέρειες.
Η Νέα Πελοπόννησος είναι παρούσα με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. Η Νέα Πελοπόννησος είναι παρούσα για τη νέα χώρα, για την Ελλάδα των ισχυρών Περιφερειών.
Από βάθους καρδιάς σας ευχαριστώ και σας καλώ να αποδείξετε για άλλη μια φορά ότι έχουμε τη δύναμη και το κουράγιο να φέρουμε αισιοδοξία και ελπίδα στους πολίτες μας.
Σας καλώ την επόμενη Κυριακή για τη δύναμη της μεγάλη νίκης, της νίκης της Νέας Πελοποννήσου, της νίκης της Νέας Ελλάδας των ισχυρών περιφερειών, να στείλουμε ενωτικό μήνυμα για τη δημιουργία ενός ισχυρού ενωτικού κοινωνικού μετώπου.»
– See more at: http://www.sfedona.gr/content/%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B7-25-%CE%BC%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%BF%CF%83-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CF%84%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7#sthash.VgFXHSz5.dpuf