Αρχική ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ιωάννης Κατσίρης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ιωάννης Κατσίρης

Νέα Πελοπόννησος

katsirisΓεννήθηκε το 1967 στην Τρίπολη. Μετά τις γυμνασιακές σπουδές στη πόλη μας φοίτησε στην ΑΣΕΤΕΜ – ΣΕΛΕΤΕ, τμήμα Ηλεκτρονικών στη Αθήνα, λαμβάνοντας το πτυχίο του Εκπαιδευτικού Τεχνολόγου Ηλεκτρονικού Μηχανικού. Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc) στην «Εκπαίδευση Ενηλίκων».

 

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1987 ως εργαζόμενος σε εταιρεία Ιατρικών Μηχανημάτων ( ΑΘΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ- Στρυμώνος 52 ΑΘΗΝΑ) και στην συνέχεια ως ελεύθερος επαγγελματίας στην ΤΡΙΠΟΛΗ σε κατάστημα Ηλεκτρονικών Ειδών (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ – Γρ. Λαμπράκη 21 ΤΡΙΠΟΛΗ).

 

Από το 1992 έως σήμερα δίδαξε ως καθηγητής, στο ΤΕΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΕΠΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, 1Ο ΤΕΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και 1Ο ΕΠΑΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Για αρκετά χρόνια διατέλεσε Τομεάρχης και Υποδιευθυντής στο 1Ο ΣΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Σήμερα είναι Διευθυντής στο ΙΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, Πρόεδρος της Τριμερούς Συμβουλευτικής Επιτροπής Πελοποννήσου καθώς και Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Εξετάσεων Πιστοποίησης Πελοποννήσου.

Έχει ακόμα διατελέσει ενεργό μέλος αλλά και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων.

Εξελέγη και διετέλεσε:

  • Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορυθίου την τετραετία     2007-2010
  • Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορυθίου την ίδια περίοδο
  • Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τρίπολης την τετραετία     2011-2014
  • Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Σύνδεσμος Υδατικών Έργων Μεθυδρίου την ίδια περίοδο Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπάρλα νηπιαγωγό και έχουν τέσσερα παιδιά τον Δημήτρη, την Κατερίνα, την Βασιλική, και τον Κωνσταντίνο.