Αρχική ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Θεόδωρος Σταυριανόπουλος

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Θεόδωρος Σταυριανόπουλος

Νέα Πελοπόννησος

 stavrianopoulos

Γεννήθηκα στη Βαλύρα και σήμερα ζω στην Καλαμάτα. Υπηρετώ στο 4οΛύκειο Καλαμάτας ως Μαθηματικός. Σύντομα ολοκληρώνω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην ΗΘΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. Είμαι παντρεμένος με τη Φιλόλογο Γεωργία Μαγκλάρα από το Διαβολίτσι. Έχουμε δυο κόρες την Σάφη απόφοιτη Παιδαγωγικού (δασκάλα) και την Χαρά 4-ετή φοιτήτρια στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών.

Έχω διατελέσει Δ/ντής στο Λύκειο Μελιγαλά. Υπεύθυνος στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαβρύτων. Πρόεδρος αλλά και μέλος του Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας επί σειρά ετών. Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ιθώμης εκλεγμένος 2 φορές. Πρόεδρος, της επιτροπής Πολιτιστικής & Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ιθώμης, του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας (Σ.Δ.Υ.Μ.), του πολιτιστικού Συλλόγου Βαλύρας «Θάμυρις», του Συλλόγου Βαλυραίων Αθήνας «Αγία Τριάδα».

Έλαβα μέρος ως σύνεδρος στο 13ο και 14ο συνέδριο της ΟΛΜΕ και στο 7ο συνέδριο του ΚΕΜΕΤΕ καθώς επίσης έχω παρακολουθήσει εκατοντάδες θεματικά σεμινάρια.

Υπήρξα μέλος Δ.Σ. του παραρτήματος ΚΕΠΕΨΟ Καλαμάτας καθώς και οικολογικών & εθελοντικών οργανώσεων. Συνεργάστηκα με το Ενεργειακό Κέντρο Πελοποννήσου ( Ε.Κε.Πε.) και το Ινστιτούτο Πολιτιστικής και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας ( Ι.Π.Ε.Τ. ).

Έχω εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές με τίτλους «Κλειστές πόρτες…ανοιχτά παράθυρα» και «Αφύλαχτες διαβάσεις…», έχω δημοσιεύσει εκατοντάδες άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά.

Σήμερα είμαι εκλεγμένος Περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και έχω ορισθεί από το Πε.Συ. Υπεύθυνος στο Κ.Ε.Κ. της Π.Ε. Μεσσηνίας (πρώην Ν.Ε.Λ.Ε.).