Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ,ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΛΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ...

ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ,ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΛΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΣΕ ΝΑΥΠΛΙΟ ,ΛΥΓΟΥΡΙΟ,ΚΡΑΝΙΔΙ | sfedona.gr

Νέα Πελοπόννησος

Στην Αργολίδα περιόδευσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος», Πέτρος Τατούλης, την Τετάρτη 7 Μαΐου συνοδευόμενος από τον οικείο Αντιπεριφερειάρχη Τάσσο Χειβιδόπουλο και το σύνολο των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της παράταξής του που προέρχονται από την Αργολίδα.

Πρώτος σταθμός ήταν η παρουσία στην ημερίδα που διοργανώθηκε στο Βουλευτικό στο Ναύπλιο από το επιμελητήριο Αργολίδας και πλήθος τουριστικών φορέων για το μείζον θέμα της παραχώρησης του στρατιωτικού αεροδρομίου της Τρίπολης στην πολιτική αεροπορία, καθώς και η τροποποίηση αυτού ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός σύγχρονου και ασφαλούς πολιτικού αεροδρομίου.

μέσω ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ,ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΛΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΣΕ ΝΑΥΠΛΙΟ ,ΛΥΓΟΥΡΙΟ,ΚΡΑΝΙΔΙ | sfedona.gr.