Αρχική ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑ Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Άννα Νικολαΐδου-Σεϊτανάκη

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Άννα Νικολαΐδου-Σεϊτανάκη

Νέα Πελοπόννησος

seitanakiΓεννήθηκα και μεγάλωσα στη Σπάρτη.

Είμαι απόφοιτος του 2ου ΓΕΛ ΣΠΑΡΤΗΣ και πτυχιούχος καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής (ΤΕ.ΦΑ.Α Αθηνών) με ειδικότητα την Πετοσφαίριση. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών.

Από πολύ νωρίς ασχολήθηκα αρχικά ερασιτεχνικά και στη συνέχεια επαγγελματικά με τον αθλητισμό – πρωταθλητισμό. Η αθλητική μου καριέρα ξεκινάει από τα αθλητικά σωματεία της Σπάρτης και συνεχίζεται στην Αθήνα με τον Παράδεισο Αμαρουσίου, τον Α.Σ Παπάγου, τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο, τον ΣΗΤΕΙΑΚΟ Α.Ο.

Από το 1993 εργαζόμουν ως αναπληρώτρια καθηγήτρια στα ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ( Τ.Α.Δ. ) στα τμήματα Πετοσφαίρισης, στη πόλη της Σπάρτης.

Το 1998 έδωσα εξετάσεις μέσω ΑΣΕΠ, έλαβα την 29η θέση Πανελλαδικώς ανάμεσα σε 17.000 υποψηφίους, και 1η από τον Νομό Λακωνίας. Διορίστηκα ως εκπαιδευτικός στη Σητεία Κρήτης όπου έμεινα για 5 χρόνια, και συνεισέφερα στο να ιδρυθεί Τ.Α.Δ, στο 1ο Γυμνάσιο Σητείας, το οποίο και υπηρέτησα πιστά με πολλές Πανκρήτιες και όχι μόνο διακρίσεις τόσο στο σχολικό όσο και στο σωματειακό αθλητισμό.

Το 2004 επιστρέφω ως εκπαιδευτικός στην πατρίδα μου και εργάζομαι στο ΓΕΛ ΕΛΟΥΣ μέχρι το 2008, όπου και εκεί οι σχολικές αθλητικές διακρίσεις ήταν συνεχείς τόσο στο άθλημα της Πετοσφαίρισης όσο και στη Καλαθοσφαίριση. Από το 2008 έως το 2013 εργάσθηκα στο Γυμνάσιο ΜΟΛΑΩΝ, ενώ στο διάστημα αυτό και μάλιστα το σχολικό έτος 2010-2011 διατέλεσα Προσωρινή Διευθύντρια στο Γυμνάσιο Παπαδιανίκων. Το 2013 τοποθετούμε με οργανική θέση στο 2ο ΓΕΛ ΣΠΑΡΤΗΣ, ενώ παράλληλα η Δ.Δ.Ε Λακωνίας με τοποθετεί Διευθύντρια επί θητεία στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΠΑΔΙΑΝΙΚΩΝ.

Από το 1995 είμαι μέλος του ΣΕΠΠΕ ( ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ) και ενεργό μέλος του Ο.Δ.ΠΕ Βορείου Ελλάδος.

Τα τελευταία 5 χρόνια πέραν της ενασχόλησης μου με τον αθλητισμό, διατελώ Πρόεδρος στο Γυναικείο Πολιτιστικό Σύλλογο «Η ΖΟΥΠΑΙΝΑ», ένα σύλλογο με πληθώρα δραστηριοτήτων στον αθλητικό, πολιτιστικό, κοινωνικό τομέα.

Πιστή στις αξίες μου, στα πιστεύω μου, στους ανθρώπους και την κοινωνία, και στα πρόσωπα που με εμπιστεύονται για δεύτερη συνεχόμενη φορά θέτω υποψηφιότητα ως Περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ του Πέτρου Τατούλη.