Αρχική ΑΡΧΕΙΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Συνάντηση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο

Συνάντηση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο

Νέα Πελοπόννησος

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη πραγματοποίησε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη, προκειμένου να ενημερωθεί για τα ζητήματα που αφορούν την Πελοπόννησο, αλλά και τις πρωτοβουλίες που μπορούν από κοινού να αναπτυχθούν. 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου χαρακτήρισε σύμμαχο της Πελοποννήσου και γνώστη της προσπάθειας της Περιφερειακής αρχής για την ανάπτυξή της, τον κ. Ζαφειρόπουλο και αναφέρθηκε στο διαρκές ενδιαφέρον του για τα αυτοδιοικητικά θέματα, ως πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής και μέλος της Ένωσης Περιφερειών, και ιδιαίτερα της Πελοποννήσου και της Αρκαδίας, με την οποία συνδέεται με οικογενειακούς δεσμούς, και τόνισε ότι η παρουσία του στην Ευρωβουλή μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει για την προσπάθεια που καταβάλλεται στην Πελοπόννησο.

Ο κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος από τη μεριά του δήλωσε ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα αποτελέσει σταθερό υποστηρικτή του έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Περιφερειάρχη, τον οποίο χαρακτήρισε πολιτική προσωπικότητα καταξιωμένη σε εθνικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο, αλλά και «πολιτικό του δάσκαλο».

Ο κ. Ζαφειρόπουλος δήλωσε επίσης ότι είναι θετική η καινοτομία της άμεσης σχέσης πολίτη και υποψηφίου ευρωβουλευτή, «γιατί δημιουργεί αμφίδρομες υποχρεώσεις» και έθεσε ως διακύβευμα την αξιόπιστη παρουσία της χώρας στην Ευρωβουλή. «Για το λόγο αυτό η ψήφος θα πρέπει να είναι εθνική και όχι τιμωρητική, αν και αντιλαμβάνομαι την αγανάκτηση και την απογοήτευση των πολιτών» επεσήμανε τέλος ο κ. Ζαφειρόπουλος.