Αρχική ΑΡΧΕΙΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Πέτρος Τατούλης Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Λαϊκή ετυμηγορία η στήριξη των πολιτών στο έργο...

Πέτρος Τατούλης Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Λαϊκή ετυμηγορία η στήριξη των πολιτών στο έργο μας»

Νέα Πελοπόννησος

«Πολίτες και πολιτικές δυνάμεις απ’ όλους τους χώρους στηρίζουν  το έργο μας και αυτό είναι το πιο επίσημο στοιχείο λαϊκής ετυμηγορίας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο σταθμό Blue Sky και το δημοσιογράφο κ. Βαγγέλη Παπαδόπουλο, την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014.

«Με τη στήριξη όλων των πολιτών και ανεξάρτητοι από πολιτικά κόμματα το 2010 τολμήσαμε την υπέρβαση και σήμερα ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας εκπλήρωσε τις προσδοκίες των πολιτών» ανέφερε επίσης ο κ. Τατούλης και πρόσθεσε ότι «το παράδειγμά μας έχει πλέον υιοθετηθεί σε εθνικό επίπεδο και εμείς συνεχίζουμε στην ίδια λογική με σκοπό την εμβάθυνση αυτού του πολιτικού πολιτισμού».

Τη δεδομένη στιγμή στόχος της Περιφερειακής αρχής είναι, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, η επέκταση του προγράμματος απόκτησης σύγχρονων υποδομών σε όλα τα επίπεδα για τη στερέωση της περιφερειακής οικονομίας της Πελοποννήσου.

«Αυτή τη στιγμή η Πελοποννησιακή οικονομία αναπτύσσει τα δικά της οικονομικά χαρακτηριστικά και στο πλαίσιο αυτό πετύχαμε, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, να υλοποιούμε έργα ύψους 1 δις ευρώ και να καταστήσουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου δεύτερη εξαγωγική δύναμη μετά την Αττική» δήλωσε ο κ. Τατούλης και πρόσθεσε ότι «το καθαρό μας σχέδιο έχει στόχο την ανάπτυξη των ανταγωνιστικών μας πλεονεκτημάτων για να καταστήσουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου πιλότο για το σύνολο της χώρας»