Αρχική ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ Νικολάκου για Μανώλη: «Να μας αποδείξει ο κ. Μανώλης ότι δεν είναι...

Νικολάκου για Μανώλη: «Να μας αποδείξει ο κ. Μανώλης ότι δεν είναι στις μαύρες λίστες των μεγαλοσυνδικαλιστών που τα έπαιρναν χοντρά και μετά να συζητήσουμε για το έργο»

Νέα Πελοπόννησος

nikolakou-kalh2

«Η ατζέντα θεμάτων που θέλει να ανοίξει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μανώλης δεν αφορά τον Πελοποννήσιο πολίτη στην σημερινή εποχή,  τον πολίτη που θέλει να ακούσει συγκεκριμένα στοιχεία και  από τον κ. Μανώλη και όχι αερολογίες, σαματά και πυροτεχνήματα. Ο λαϊκισμός έχει κουράσει και οι πολίτες θέλουν πολιτικούς των έργων και όχι της θεωρίας». Αυτό δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Επικοινωνίας Ντίνα Νικολάκου, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την κριτική που ασκεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μανώλης στον «νεοφιλελεύθερο Τατούλη», «στον Τατούλη που έχει χρήματα για να κάνει εκλογές».

 

«Ας μας δείξει το πόθεν έσχες του ο κ. Μανώλης και ας αφήσει τη φασαρία και το καλαμπούρι και ας πει στους πολίτες για τη διαδρομή του ως μεγαλοσυνδικαλιστής και για τα «δωράκια» που ανάγκασαν τη χώρα να ξεπουλήσει δημόσια περιουσία», συμπλήρωσε η κα. Νικολάκου και κάλεσε τον κ. Μανώλη να αφήσει τον ρόλο του Εισαγγελέα , του Επαναστάτη χωρίς λόγο  και του Μεσσία.

 

«Εμείς μιλάμε με το έργο μας και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για το καλό των πολιτών. Τι είναι νεοφιλελευθερισμός; Είναι τα έργα ύψους 800 εκατομμυρίων ευρώ, που υλοποιούνται σε όλη την Πελοπόννησο σήμερα; Είναι  τα έργα που γίνονται στους τομείς της υγείας, του τουρισμού, των υποδομών, της αγροτικής ανάπτυξης ή μήπως έχει ξεχάσει ο κ. Μανώλης τη δική του διαδρομή δίπλα στον Ανδριανόπουλο;» επεσήμανε η κα. Νικολάκου και κατέληξε λέγοντας πως «για εμάς το θέμα δεν είναι το μνημόνιο και το αντιμνημόνιο αλλά η σκληρή δουλειά για την ανάπτυξη του τόπου που ζούμε και αγαπάμε και η συσπείρωση όλων των υγειών δυνάμεων που έχουν τον ίδιο στόχο».

 

 

 

Ντίνα Νικολάκου για Βουδούρη: «Ο κ. Βουδούρης, γνωστός από παλιά, δεν ήρθε για να μείνει, αλλά για να φυγει, όπως έκανε πάντα»

Για γνωστή πολιτική διαδρομή, από την εποχή που ήταν υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, διαδρομή που την χαρακτηρίζει η αδιαφορία για τους πολίτες, η θεωρία γενικά για την πολιτική και η άγνοια των προβλημάτων των κατοίκων της Πελοποννήσου έκανε λόγο η αντιπεριφερειάρχης Επικοινωνίας Ντίνα Νικολάκου σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με την υποψηφιότητα Βουδούρη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και για την κριτική που αυτός ασκεί στο «Σύστημα Τατούλη».

Ένα «σύστημα» που όμως δεν μπορεί να το γκρεμίσει κανένας αλεξιπτωτιστής και κανένας κομήτης, όπως είναι ο κ. Βουδούρης, γιατί το δήθεν «σύστημα Τατούλη» στηρίζεται μόνο στους πολίτες και δουλεύει για τους πολίτες σε καθημερινή βάση, σημείωσε η κα. Νικολάκου για να συμπληρώσει πως «και τη νέα 5ετία η «Νέα Πελοπόννησος» θα είναι εδώ, ανανεωμένη, με νέες ιδέες, πάλι πρωτοποριακή, καινοτόμα, βάζοντας νέους στόχους που θα υπηρετούν μόνο τις ανάγκες των πολιτών και όχι τις προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων που δεν ήρθαν για να μείνουν αλλά για να φύγουν, όπως το έπραξαν και στο παρελθόν».

Η Αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε ακόμα πως οι πολίτες δεν παρασύρονται πλέον από το «μειλίχιο ύφος» «τις θεωρίες περί πολιτικής» αλλά θέλουν απαντήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για τα οποία ο κ. Βουδούρης έχει άγνοια και ασκεί κριτική βασιζόμενος σε δελτία τύπου που εκδίδουν άλλοι υποψήφιοι, ενώ δεν τα έχει βρει με το ίδιο το κόμμα που τον στηρίζει και είναι «μπερδεμένος».

Ας μάθουν πρώτα την Πελοπόννησο και τα προβλήματά της και μετά να έρθουν να ζητήσουν την ψήφο των πολιτών της, κατέληξε η κα. Νικολάκου.