Αρχική ΕΡΓΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ...

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ Δ.Δ. ΛΟΥΤΡΩΝ ΗΡΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Νέα Πελοπόννησος

Print

Το προτεινόμενο έργο έχει σκοπό να επιλύσει τα σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα που δημιουργούνται από την ανεξέλεγκτη απόρριψη των λυμάτων και να συμβάλλει στην καλύτερη αξιοποίηση των ιαματικών πηγών και τη γενικότερη ανάπτυξη της περιοχής.

 

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων της Τοπικής Κοινότητας Ιαματικών Πηγών της Δ.Ε. Ηραίας του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας και Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ).

 

Με το προτεινόμενο δίκτυο ακαθάρτων θα καλυφθεί το σύνολο του δομημένου τμήματος του οικισμού. Θα κατασκευαστεί επίσης ο κεντρικός αγωγός προσαγωγής των λυμάτων στην ΕΕΛ. Το συνολικό μήκος του δικτύου, περιλαμβανομένου και του κεντρικού αγωγού είναι 2.400 m. Το δίκτυο θα κατασκευασθεί από πλαστικούς σωλήνες SN4 δομημένου τοιχώματος, με λεία εσωτερική και αυλακωτή (corrugated) εξωτερική επιφάνεια, διαμέτρου, DN/ΟD 250 mm.

 

Το έργο περιλαμβάνει επίσης την κατασκευή και τη δοκιμαστική λειτουργία της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων. Η εγκατάσταση που έχει σχεδιασθεί είναι τύπου φυσικής επεξεργασίας προκειμένου να έχει σχεδόν μηδενική κατανάλωση ενέργειας και πολύ μικρό κόστος λειτουργίας.

 

Έχει δυναμικότητα 300 ατόμων Ισοδύναμου Πληθυσμού

 

Παρόμοιες Αναρτήσεις