Αρχική ΕΡΓΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Νέα Πελοπόννησος

Print

Στην παρούσα μελέτη προβλέπεται η ανέγερση του Νέου Λυκείου Λουτρακίου σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου έκτασης 12.230,83  μ2 το οποίο βρίσκεται βορείως του κλειστού γυμναστηρίου στη θέση Μαγούλα. Η μελέτη αφορά στο σύνολο των εργασιών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της κατασκευής και τη λειτουργία του Λυκείου, και στη διαμόρφωση του άμεσου περιβάλλοντα χώρου για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του.

 

Το Λύκειο θα αποτελείται τα κάτωθι τρία κτίρια:

 

Το Κτίριο 1 πολλαπλών χρήσεων εμβαδού 381 μ2 ανά όροφο κατανεμημένα σε ισόγειο και υπόγειο το οποίο θα στεγάζει στο υπόγειο αίθουσα γυμναστικής 280 μ2 και βιβλιοθήκη 100 μ2 ενώ στο ισόγειο θα στεγάζεται η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων συνολικού εμβαδού 381 μ2.

 

Το Κτίριο 2 εμβαδού 643 μ2 ανά όροφο το οποίο θα στεγάζει στο ισόγειο επτά αίθουσες διδασκαλίας εμβαδού 50μ2 έκαστη καθώς και αίθουσα σχεδίου και πληροφορικής ενώ ο όροφος θα στεγάζει επίσης επτά αίθουσες διδασκαλίας και αίθουσα Φυσικής και πληροφορικής. Στο υπόγειο θα βρίσκονται βοηθητικοί χώροι και αποθήκες.

 

Το Κτίριο 3 εμβαδού 189 μ2 ανά όροφο κατανεμημένα σε ισόγειο και όροφο θα περιλαμβάνει Γραφεία καθηγητών, αίθουσες διδασκαλίας γλωσσών και ιατρείο καθώς και αποθήκες και τουαλέτες προσωπικού στο υπόγειο.

 

Παρόμοιες Αναρτήσεις