Αρχική ΕΡΓΑ Ανέγερση Βρεφονηπιακού Σταθμού Αθικίων

Ανέγερση Βρεφονηπιακού Σταθμού Αθικίων

Νέα Πελοπόννησος

 

 

Print

Η πράξη αφορά στην ανέγερση βρεφονηπιακού σταθμού στη Δ.Κ. Αθικίων του Δήμου Κορινθίων, τη σύνδεση του σταθμού με ΟΚΩ καθώς και στην προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού του σταθμού.

 

Ειδικότερα η ανέγερση αφορά στην κατασκευή ισόγειου κτιρίου με υπόγειο. Το ισόγειο θα είναι εμβαδού 344,09m2 με ημιυπαίθριο χώρο 16,72m2 και θα περιλαμβάνει: αίθουσα ύπνου βρεφών, χώρο αλλαγής – λουτρό βρεφών, χώρο παρασκευής γάλακτος, αίθουσα απασχόλησης βρεφών, γραφείο διεύθυνσης, χώρο προσωπικού, κουζίνα, χώρο WC ΑΜΕΑ, χώρο WC προσωπικού, χώρο WC – λουτρό νηπίων, αίθουσα απασχόλησης νηπίων/ΑΜΕΑ, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χώρο φύλαξης παιχνιδιών και αίθουσα ύπνου νηπίων. Το υπόγειο θα είναι εμβαδού 349,33m2 και θα περιλαμβάνει βοηθητικούς χώρους. Επίσης θα γίνει διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, με την φύτευση δένδρων και γκαζόν, καθώς επίσης τοποθέτηση παγγακίων και τέλος περίφραξη περιμετρικά του περιβάλλοντα χώρου του βρεφονηπιακού σταθμού.

 

Το υποέργο της προμήθειας αφορά στην εξασφάλιση όλου του απαραίτητου εξοπλισμού (έπιπλα, ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές συσκευές, κλπ) για την εύρυθμη λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού.

Παρόμοιες Αναρτήσεις