Αρχική ΕΡΓΑ Ανέγερση Βρεφονηπιακού Σταθμού Αγίου Γεωργίου

Ανέγερση Βρεφονηπιακού Σταθμού Αγίου Γεωργίου

Νέα Πελοπόννησος

 

 

Print

Η πράξη αφορά στην ανέγερση βρεφονηπιακού σταθμού στην πόλη της Κορίνθου στο σχέδιο πόλεως Αγίου Γεωργίου (στο Ο.Τ. 213, σε Κ.Χ., όπου προβλέπεται η ανέγερση βρεφονηπιακού σταθμού), τη σύνδεση του σταθμού με ΟΚΩ καθώς και στην προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού του σταθμού.

 

Ειδικότερα η ανέγερση του σταθμού θα γίνει σε οικόπεδο επιφάνειας 1.476,19m2 .

 

Το κτίριο θα είναι ισόγειο με υπόγειο. Το ισόγειο θα είναι εμβαδού 404,75m2 θα περιλαμβάνει: αίθουσα ύπνου βρεφών, χώρο αλλαγής – λουτρό βρεφών, χώρο παρασκευής γάλακτος, αίθουσα απασχόλησης βρεφών, γραφείο διεύθυνσης, χώρο προσωπικού, κουζίνα, τραπεζαρία, χώρο WC ΑΜΕΑ, χώρο WC προσωπικού, χώρο WC – λουτρό νηπίων, αίθουσα απασχόλησης νηπίων/ΑΜΕΑ, αίθουσα αναμονής – πολλαπλών χρήσεων, και αίθουσα ύπνου νηπίων. Το υπόγειο θα είναι εμβαδού 400,05m2 και θα περιλαμβάνει βοηθητικούς χώρους. Επίσης θα γίνει διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, με την φύτευση δένδρων και γκαζόν, καθώς επίσης τοποθέτηση παγκακίων και τέλος περίφραξη περιμετρικά του περιβάλλοντα χώρου του βρεφονηπιακού σταθμού και τμήμα πλακόστρωτου.

 

Το υποέργο της προμήθειας αφορά στην εξασφάλιση όλου του απαραίτητου εξοπλισμού (έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, κλπ) για την εύρυθμη λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού.

 

Παρόμοιες Αναρτήσεις