Αρχική ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΛΕΡΝΗΣ

ΥΔΡΕΥΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΛΕΡΝΗΣ

Νέα Πελοπόννησος

Print

ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΔΥΟ Τ.Δ. ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΡΝΑΣ (Τ.Δ. ΜΥΛΩΝ ΚΑΙ ΚΙΒΕΡΙΟΥ). ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ Τ.Δ. ΓΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ, ΑΠΟ ΠΑΛΙΕΣ, ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΝΕΡΟΥ, ΥΔΡΟΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΝΙΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΟΝΤΩΝ. Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΛΕΡΝΗΣ, ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ Τ.Δ. ΚΙΒΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ Τ.Δ. ΜΥΛΩΝ.

 

Η ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ Τ.Κ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΛΕΡΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ  ΝΕΡΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Τ.Δ. ΚΙΒΕΡΙΟΥ (ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ +83.00Μ, ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 80 Κ. ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΘΕ ΔΕΞΑΜΕΝΗ) ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΓΟ ΑΠΟ PE 3ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ, PN 16, DN 250. ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΑΓΩΓΟΣ PE 3ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ, PN 16, DN 180, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΚΙΒΕΡΙΟΥ.

 

ΕΠΙΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΛΕΡΝΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΓΩΓΟΣ Φ160 (ΑΓΩΓΟΣ ΓΙΑ ΣΚΑΦΙΔΑΚΙ) ΜΗΚΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 650,00 ΜΕΤΡΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΚΟΙΝΟ ΧΑΝΔΑΚΑ ΝΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΥΛΩΝ – ΚΙΒΕΡΙΟΥ.

 

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

PE 3ης γενιάς DN 160  , PN 20 ————–650 μ.

 

PE 3ης γενιάς DN 180  , PN 16 ————–1670 μ.

 

PE 3ης γενιάς DN 250  , PN 16 ————–3280 μ.

 

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ (ΚΙΒΕΡΙ – ΜΥΛΟΙ)  ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 

Παρόμοιες Αναρτήσεις