Αρχική ΑΡΧΕΙΟ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 2/ΘΕΣΙΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (Ο.Τ. 131)

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 2/ΘΕΣΙΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (Ο.Τ. 131)

Νέα Πελοπόννησος

Print

Πρόκειται για την κατασκευή 2/θέσιου Νηπιαγωγείου σε οικόπεδο έκτασης 711,82 μ2 που βρίσκεται στο Ο.Τ. 131, στο Λουτράκι επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη, στο κεντρικό τμήμα της πόλης. Το Ο.Τ. περιβάλλεται από πεζόδρομους στις άλλες τρεις πλευρές του οι οποίοι ΄΄εκτονώνονται΄΄ σε πλατεία η οποία περιβάλλεται από τις οδούς Μ. Μπότσαρη, Ρήγα Φεραίου και 28ης Οκτωβρίου. Το Νηπιαγωγείο θα είναι ΄΄ολοήμερο΄΄ και θα αποτελείται:

• στο ισόγειο, από δύο (2) αίθουσες απασχόλησης των νηπίων βόρεια και έναν πολυδύναμο χώρο, την τραπεζαρία και την αίθουσα ύπνου νότια του κτιρίου. Η είσοδος στο κτίριο καθώς και το γραφείο της νηπιαγωγού βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά ενώ οι βοηθητικοί χώροι –κουζίνα, βεστιάριο, και W.C. βρίσκονται στην βορειοδυτική πλευρά του κτιρίου. Το συνολικό εμβαδόν του ισογείου είναι 318,95μ2. Ο στεγασμένος χώρος αυλισμού των νηπίων είναι 36,98μ2.

• στο υπόγειο από το λεβητοστάσιο, την αποθήκη καυσίμων και την αποθήκη υλικού δυτικά και από ενιαίο αποθηκευτικό χώρο. Το συνολικό εμβαδόν του υπογείου η πρόσβαση στο οποίο γίνεται από ανεξάρτητο κλιμακοστάσιο από τον περιβάλλοντα χώρο είναι 318,95μ2.