Αρχική ΕΡΓΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ Α’ ΦΑΣΗ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ Α’ ΦΑΣΗ

Νέα Πελοπόννησος

Print

ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ. Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΩΝ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΧΛΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΡΥΠΩΝ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΟΥ.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΤΔΡΟΜΟΥ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΑΖΩΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΑΜΙΑ), ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΣΠΑΡΤΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ, ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

 

ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΟΙ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ : ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΟΛΩΝ ΕΛΞΗΣ, ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΠΙ ΚΥΡΙΩΝ ΟΔΩΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ , ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ – ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΕΝΙΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΔΙΑΣΤΑΣΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ & ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ.

 

ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ “ΑΝΑΠΛΑΣΗ / ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΩΝ” ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ “ΟΣΑΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ”.

Παρόμοιες Αναρτήσεις