Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Πέτρος Τατούλης: Νέο χρηματοδοτικό εργαλείο ενάντια στην κρίση η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της...

Πέτρος Τατούλης: Νέο χρηματοδοτικό εργαλείο ενάντια στην κρίση η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Νέα Πελοπόννησος

Ως το νέο όχημα, το σύγχρονο εργαλείο, το οποίο έρχεται να καλύψει το έλλειμμα πολιτικής που υπήρχε, όσον αφορά την προώθηση των αγροτικών προϊόντων, χαρακτήρισε την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τη σύστασή της και στην οποία συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημήτριος Μελάς και ο κ. Γεώργιος Πίττας εκ μέρους του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και η οποία έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013.

«Δεν θα πρέπει να γελιόμαστε ότι την κρίση και το μέλλον θα τα αντιμετωπίσουμε με τα ίδια εργαλεία του παρελθόντος, αντίθετα γρήγορα θα πρέπει να αντιληφθούμε την ανάγκη υποστήριξης νέων εργαλείων, όπως η Αγροδιατροφική Σύμπραξη» δήλωσε ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης και πρόσθεσε ότι η προσπάθεια αυτή αποτελεί μονόδρομο, καθώς μέσω αυτής θα διαμορφωθεί η συγκεκριμένη και σύγχρονη αντίληψη για την ανάπτυξη της οικονομίας.

μέσω Πέτρος Τατούλης: Νέο χρηματοδοτικό εργαλείο ενάντια στην κρίση η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.