Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Καταπέλτης ο Τατούλης για την ανικανότητα του Κράτους και…δεν τα φάγαμε μαζί...

Καταπέλτης ο Τατούλης για την ανικανότητα του Κράτους και…δεν τα φάγαμε μαζί ~ RadioKyparissia936 fm stereo- www.kyparissianews.com

Νέα Πελοπόννησος

«Τα χρήματα δεν τα φάγαμε όλοι μαζί, και πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα» σημείωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στην εισήγηση του στη συζήτηση για το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ στο ΠΕΣΥ Πελοποννήσου την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημείωσε ωστόσο ότι όλοι μας φταίμε για την κατάντια της χώρας, οι πολιτικές ηγεσίες, οι πνευματικές ηγεσίες και όλοι οι πολίτες που δεν αντέδρασαν για πολλά χρόνια σε αντίστοιχες καταστάσεις όπως αυτή της είσπραξης του τέλους για τα ακίνητα. Αντίστοιχες πρακτικές έχουν εισαχθεί στην καθημερινότητα μας χωρίς να αντιδρούμε εδώ και πολλές δεκαετίες με τα δημοτικά τέλη ή την εισφορά στην ΕΡΤ μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, που κανένας δεν είχε τότε την ευαισθησία να το καταγγείλει.

μέσω Καταπέλτης ο Τατούλης για την ανικανότητα του Κράτους και…δεν τα φάγαμε μαζί ~ RadioKyparissia936 fm stereo- www.kyparissianews.com.