Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωράει δυναμικά στην επίλυση του προβλήματος της διαχείρισης απορριμμάτων

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωράει δυναμικά στην επίλυση του προβλήματος της διαχείρισης απορριμμάτων

Νέα Πελοπόννησος

Υπεγράφη σήμερα από τη Διυπουργική Επιτροπή Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα η υπαγωγή του έργου της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις διατάξεις του νόμου ΣΔΙΤ.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε: «Στην μεγάλη κρίση που διέρχεται η Ελλάδα, στόχος μας είναι όχι απλώς να την ξεπεράσουμε αλλά να μεταβούμε σε ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο, με αιχμή την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την τόνωση της απασχόλησης. Ήδη εφαρμόζεται ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης και αναθέρμανσης της οικονομίας, και στο πλαίσιο αυτό προωθούμε δυναμικά και τα έργα ΣΔΙΤ ειδικότερα στον τομέα διαχείρισης απορριμμάτων με παράλληλη συγχρηματοδότηση από κοινοτικούς πόρους»

μέσω Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας | Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου μέσω ΣΔΙΤ.