Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ελληνική Δημοκρατία, Κυβέρνηση » Blog Archive » Συνάντηση της Ειδικής Γραμματέως Επιθεώρησης...

Ελληνική Δημοκρατία, Κυβέρνηση » Blog Archive » Συνάντηση της Ειδικής Γραμματέως Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τον Δήμαρχο Λουτρακίου για χωροθέτηση εγκατάστασης αποθήκευσης χημικών ουσιών στο Σουσάκι Αγίων θεοδώρων.

Νέα Πελοπόννησος

Στo πλαίσιο έρευνας που διεξάγουν οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος, σχετικά με χωροθέτηση εγκατάστασης αποθήκευσης χημικών ουσιών από την εταιρία Logistics AE στο Σουσάκι Αγίων Θεοδώρων, μετά από αίτημα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, για την οποία έχουν εκφραστεί έντονες αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία, η Ειδική Γραμματέας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Μαργαρίτα Καραβασίλη, συναντήθηκε με το Δήμαρχο Λουτρακίου, Κώστα Λογοθέτη.

μέσω Ελληνική Δημοκρατία, Κυβέρνηση » Blog Archive » Συνάντηση της Ειδικής Γραμματέως Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τον Δήμαρχο Λουτρακίου για χωροθέτηση εγκατάστασης αποθήκευσης χημικών ουσιών στο Σουσάκι Αγίων θεοδώρων..