Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Τα τεύχη δημοπράτησης του ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού είναι έτοιμα και θα προκηρυχτούν...

Τα τεύχη δημοπράτησης του ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού είναι έτοιμα και θα προκηρυχτούν στο τέλος Αυγούστου

Νέα Πελοπόννησος

Κατά τη συνάντηση εργασίας με τους Δημάρχους της Αρκαδίας ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου έθιξε και το εξαιρετικά ευαίσθητο και σημαντικό ζήτημα της διαχείρισης των σκουπιδιών.

Όπως τονισε ο κ. Τατούλης, αν δεν βρεθούν άμεσα λύσεις για το θέμα αυτό θα υπάρξουν πολλά προβλήματα με πρόστιμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επανέλαβε ο κ. Τατούλης ότι η πρόταση της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι ξεκάθαρη εξαρχής και εγκρίθηκε από τη διυπουργική επιτροπή. Σύμφωνα με αυτή «ευθύνη μας είναι η ολική διαχείριση των σκουπιδιών. Υπήρξε καθυστέρηση λόγω της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αλλά με τη μεταφορά των υπηρεσιών σε εμάς τέτοιο πρόβλημα δεν υφίσταται πλέον. Τα τεύχη δημοπράτησης μάλιστα του ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού είναι έτοιμα και θα προκηρυχτούν στο τέλος Αυγούστου». Η τεχνολογία επεσήμανε ο κ. Τατούλης, που θα υιοθετηθεί θα είναι προϊόν του διαγωνισμού, θα έχει ως σκοπό την ολική διαχείριση των σκουπιδιών και δεν θα υπακούει σε φωτογραφικές λογικές.

μέσω Τα τεύχη δημοπράτησης του ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού είναι έτοιμα και θα προκηρυχτούν στο τέλος Αυγούστου | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.