Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Αργολίδας: Συνάντηση Τατούλη με τους δημάρχους της Αργολίδας

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Αργολίδας: Συνάντηση Τατούλη με τους δημάρχους της Αργολίδας

Νέα Πελοπόννησος

Συνάντηση με το σύνολο των δημάρχων
της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας πραγματοποίησαν την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος με θέμα την επίλυση του προβλήματος των απορριμμάτων της Περιφέρειας. Με αυτή την συνάντηση ξεκίνησε η δημόσια διαβούλευση, για το θέμα των απορριμμάτων, που θα συνεχιστεί με όλους τους αιρετούς των Περιφερειακών Ενοτήτων τις επόμενες ημέρες…

Ο περιφερειάρχης παρουσίασε στους δημάρχους τις βασικές αρχές της πολιτικής που προτίθεται να ακολουθήσει και η οποία περιλαμβάνεται στο Σχέδιο Δράσης για το οποίο προεκλογικά δεσμεύτηκε, και αφορούν την δρομολόγηση ολοκληρωμένης και βιώσιμης οριστικής λύσης στην διαχείριση των απορριμμάτων στο επίπεδο της νέας αιρετής περιφέρειας.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Πέτρος Τατούλης περιέγραψε την απόφαση του να προχωρήσει στην οριστική επίλυση του προβλήματος με γνώμονα το τρίπτυχο: μηδενικοί ρύποι, χαμηλό κόστος και διεθνείς ανοιχτοί διαγωνισμοί, και κάλεσε τους Δημάρχους να τοποθετηθούν.

Μετά από διαλογική συζήτηση οι δήμαρχοι εξέφρασαν την δέσμευση τους να στηρίξουν την περιφέρεια στην επιλογή αυτή του περιφερειάρχη για άμεση υλοποίησης του σχεδιασμού αυτού.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Αργολίδας: Συνάντηση Τατούλη με τους δημάρχους της Αργολίδας.