Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ AMALIADA-NEWS: Ο Τατούλης… κατέβασε ξανά ολόκληρη τη ΝΔ στην Πελοπόννησο!

AMALIADA-NEWS: Ο Τατούλης… κατέβασε ξανά ολόκληρη τη ΝΔ στην Πελοπόννησο!

Νέα Πελοπόννησος

Καθόλου τυχαίο δεν βλέπουν γαλάζια στελέχη το γεγονός ότι ολόκληρη η ηγετική ομάδα της ΝΔ επέλεξε να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων στην Πελοπόννησο!

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΝΔ θα βρεθεί με την σύζυγό του στο Ναύπλιο, ο αντιπρόεδος Δημήτρης Αβραμόπουλος, μαζί με τον εκπρόσωπο του κόμματος Πάνο Παναγιωτόπουλος θα επισκεφθούν το Ελληνικό Ακραδίας, ο αντιπρόεδρος Σταύρος Δήμας στην
Κόριθνο και ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος στην εκλογική του έδρα την Αρκαδία.
Γαλάζια στελέχη, εξηγούσαν μάλιστα σε δημοσιογραφική συντροφιά ότι η αιτία αυτής της τακτικής ακούει στο όνομα «Πέτρος Τατούλης». Και αυτό γιατί φαβούνται ότι ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα αποτελεί στο εξής το σημείο αναφοράς των γαλάζιων ψηφοφόρων, με αποτέλεσμα αυτός να αναδειχθεί σε ρυθμιστικό παράγοντα των εκλογικών αποτελεσμάτων της Πελοποννήσου!
Σύμφωνα με τα ίδια στελέχη, τόσο ο πρόεδρος της ΝΔ, όσο και τα άλλα μέλη της ηγετικής γαλάζιας ομάδας δεν θέλουν να επαναληφθεί η αποτυχία της ΝΔ στην Πελοπόννησο, που αποτελεί διαχρονικά την κατεξοχήν Νεοδημοκρατική περιφέρεια.
Έχοντας, λοιπόν, το βλέμμα τους στις επόμενες εκλογές, θα επισκέπτονται συχνά και με κάθε ευκαιρία τις περιοχές της Πελοποννήσου για να κρατούν «ζεστή» την γαλάζια βάση στον Μοριά… αλλά και για να ανακόψουν την κυριαρχία του Πέτρου Τατούλη στην έδρα τους…

μέσω AMALIADA-NEWS: Ο Τατούλης… κατέβασε ξανά ολόκληρη τη ΝΔ στην Πελοπόννησο!.