Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Αρκαδία: Συνάντηση παραγωγικών φορέων-αυτοδιοίκησης

Αρκαδία: Συνάντηση παραγωγικών φορέων-αυτοδιοίκησης

Νέα Πελοπόννησος

Την Πέμπτη 25/11 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των παραγωγικών φορέων της Αρκαδίας με το νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τον αντιπερειφερειάρχη και τους νεοεκλεγέντες δημάρχους Αρκαδίας.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου του Επιμελητηρίου, Ιωάννη Μπουντρούκα, και της διοίκησης.

Θερμή ήταν η νέα υποδοχή του νέου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Βαγγέλη Γιαννακούρα και τους δημάρχους Τρίπολης, Ι. Σμυρνιώτη, Μεγαλόπολης, Π. Μπούρα, Γορτυνίας, Ι. Γιαννόπουλο, Νότιας Κυνουρίας, Ι. Μαρνέρη και Βόρειας Κυνουρίας, Μ. Σκαντζό.

Από τους φορείς, παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος της ΟΕΒΑ κ. Θεοδωρόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Αρβανίτης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τυρού κ. Κουνιάς, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λεωνιδίου, Η. Κυρίος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αστρους κ. Καρκούλης, ο πρόεδρος του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.Τ. κ. Σύριος, ο πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ψυκτικών & Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων κ. Φλώκης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εγκαταστάσεων Υδραυλικών, Θερμικών και Κλιματιστικών έργων κ. Παρίσης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν μία πρώτη επαφή και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των νέων αυτοδιοικητικών αρχών και των παραγωγικών φορέων για την ανάπτυξη και οργάνωση των περιοχών της Αρκαδίας, οι προβληματισμοί και τα σχέδια του νέου Περιφερειάρχη για την Αρκαδία και την Πελοπόννησο γενικότερα.

Ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου, Δημήτρης Λουκάς, αφού ευχαρίστησε θερμά τον περιφερειάρχη και τους δημάρχους για την αποδοχή της πρόσκλησης εξέφρασε, εκ μέρους της διοίκησης, τα συγχαρητήρια για την εκλογή τους.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Ιωάννης Μπουντρούκας, ανέπτυξε τις προτάσεις της Διοίκησης του Επιμελητηρίου για ένα υγιές ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον και ζήτησε από τον Περιφερειάρχη και από τους νέους δημάρχους να δουν με πραγματικό ενδιαφέρον τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και να δώσουν λύσεις με τοπικές πολιτικές που θα ανακουφίσουν και θα σώσουν κυριολεκτικά από τα «λουκέτα» πολλές από αυτές. Λύσεις που θα ανοίξουν το δρόμο για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και τη μείωση της ανεργίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, με αποτέλεσμα και τη συγκράτηση των νέων στην Αρκαδία.

μέσω Αρκαδία: Συνάντηση παραγωγικών φορέων-αυτοδιοίκησης – 1/12/2010 9:48:00 πμ.