Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ v4.ethnos.gr – 6 συν 3 ντέρμπι κρίνουν τον νικητή – ειδησεις ,...

v4.ethnos.gr – 6 συν 3 ντέρμπι κρίνουν τον νικητή – ειδησεις , πολιτικη

Νέα Πελοπόννησος

Πελοπόννησος

Σε μάχη «σώμα με σώμα» εξελίσσεται ο… πελοποννησιακός πόλεμος για την περιφέρεια, καθώς μεγάλη είναι η κινητοποίηση των τοπικών μηχανισμών σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της δεύτερης Κυριακής.

Και οι δύο υποψήφιοι, ο Π. Τατούλης που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και τον ΛΑΟΣ και ο υποψήφιος της ΝΔ Δ. Δράκος έχουν ρίξει όλο το βάρος στην κινητοποίηση-συσπείρωση των ψηφοφόρων, καθώς και οι δύο γνωρίζουν πως ο πιο καθοριστικός παράγοντας για την τελική έκβαση της αναμέτρησης είναι η αποχή, που την πρώτη Κυριακή έφτασε στο 46%.

Τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν ριχθεί με όλες τους τις δυνάμεις στο μεγάλο ντέρμπι της Πελοποννήσου, καθώς γνωρίζουν πως από το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης περιφέρειας μπορεί είτε να βγουν κερδισμένοι, είτε τραυματισμένοι σε πολιτικό και επικοινωνιακό επίπεδο.

Δεν αποκλείεται άλλωστε το βράδυ της Κυριακής το τελικό σκορ των περιφερειών να κριθεί από τη μάχη της Πελοποννήσου.

Η κινητοποίηση του μηχανισμού του κυβερνώντος κόμματος, για την οποία είχε εκφράσει σοβαρά παράπονα ο Π. Τατούλης, εντάθηκε τις τελευταίες ημέρες, γεγονός που αυξάνει την αισιοδοξία στο στρατόπεδο του υποψήφιου περιφερειάρχη.

Στο «γαλάζιο» στρατόπεδο εξακολουθεί να υπάρχει δυσαρέσκεια σε εσωκομματικό επίπεδο, κλίμα το οποίο επιχείρησε να αντιστρέψει τις τελευταίες ημέρες ο ίδιος ο αρχηγός της ΝΔ, Α. Σαμαράς, με εξορμήσεις σε νομούς της Πελοποννήσου.

μέσω v4.ethnos.gr – 6 συν 3 ντέρμπι κρίνουν τον νικητή – ειδησεις , πολιτικη.