Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Newsbeast.gr | ΠΟΛΙΤΙΚΗ : Τατούλης VS Δράκου

Newsbeast.gr | ΠΟΛΙΤΙΚΗ : Τατούλης VS Δράκου

Νέα Πελοπόννησος

Ο Π.Τατούλης προηγήθηκε μερικές μόλις ψήφους του Δ.Δράκου την περασμένη Κυριακή στην μάχη για την περιφέρεια Πελοποννήσου.Το θρίλερ συνεχίζεται και σίγουρα το βράδυ και αυτής της Κυριακής θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο για τον »Μωριά». Η Πελοπόννησος είναι ένα στοίχημα και για τα δύο μεγάλα κόμματα,το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη στο newsbeast.gr:

Θα πείσετε τους ψηφοφόρους της αριστεράς να σας στηρίξουν στον Β.γύρο;

Οι εκλογές της 14ης Νοεμβρίου αφορούν τον Καλλικράτη, δεν αφορούν πολιτικές επιλογές. Θα θέλαμε όλοι οι ψηφοφόροι, με κριτήριο την ευημερία του τόπου μας, να αποφασίσουν για μια Πελοπόννησο πιο κοντά στην Ευρώπη, για μια Πελοπόννησο περιφέρεια πρότυπο οικονομικής ανάπτυξης και χρηστής διαχείρισης, για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Αυτή είναι η πρόταση μας και το κάλεσμα μας στους πολίτες της Πελοποννήσου, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.

Εσείς πήρατε το μήνυμα από την μεγάλη αποχή?

Το μήνυμα της αποχής αφορά μια υπέρβαση που έχει ήδη συντελεστεί στην κοινωνία μας και πρωτοεμφανίστηκε στις ευρωεκλογές του 2009. Οι εκλογές της προηγούμενης εβδομάδας δεν έστειλαν μήνυμα, απλώς επιβεβαίωσαν την αδυναμία του πολιτικού συστήματος να συγχρονιστεί με τις επιταγές της κοινωνίας μας. Η πρόταση του συνδυασμού μας ξέρετε  ξεκινά από την υπέρβαση αυτή και δίνει απαντήσεις στις σημερινές ρεαλιστικές ανάγκες των πολιτών. Το μήνυμα της αποχής το πήραμε το 2009 και δημιουργήσαμε ένα Σχέδιο Δράσης για να φύγει η Πελοπόννησος μπροστά, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την υπέρβαση και την κινητικότητα των κοινοτήτων που απαρτίζουν τις κοινωνίες της Περιφέρειας μας.

Γιατί να ψηφίσει ένας Πελοποννήσιος εσάς κι όχι τον Γ.Δράκο….

Στην πολιτική υπάρχει ένας σημαντικός κανόνας που ουσιαστικά αποτυπώνει την αποτελεσματικότητα μας στην αντίληψη των ψηφοφόρων μας. Υπάρχουμε σαν πολιτικοί όταν υπάρχουμε και συζητιόμαστε στις ιστορίες των ψηφοφόρων μας, στις καθημερινές μικρές και μεγάλες ιστορίες που αποτελούν κομμάτι της ζωής του καθενός μας. Η απάντηση στην ερώτηση σας με αυτά τα δεδομένα είναι αυτονόητη. Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν τις πορείες μας και τις ιστορίες που περιγράφουν την αποτελεσματικότητα των πράξεων ή της αδράνειας μας, για την βελτίωση της καθημερινότητα τους. Ο αντίπαλος μου μάλιστα είχε 14 χρόνια να καλλιεργήσει τις ιστορίες αυτές και να τις διανθίσει με έργο θετικό ή αρνητικό για το καλό των συμπατριωτών μας. Οι ιστορίες αυτές νομίζω είναι ένας οδηγός απέναντι στο Σχέδιο Δράσης που παρουσιάζουμε εμείς για την Ευρωπαϊκή Πελοπόννησο, της εξωστρέφειας, της ανάπτυξης και της υπέρβασης. Εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε ιστορίες με ελπίδα, ευημερία και διαφάνεια στους συμπολίτες μας των οποίων ζητάμε την πολύτιμη επιλογή τους στην κάλπη την επόμενη Κυριακή.

μέσω Newsbeast.gr | ΠΟΛΙΤΙΚΗ : Τατούλης VS Δράκου.