Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ entaxy-hellas: Η άποψη ενός ψηφοφόρου του Δημήτρη Σαραβάκου

entaxy-hellas: Η άποψη ενός ψηφοφόρου του Δημήτρη Σαραβάκου

Νέα Πελοπόννησος

Άρθρο Βασίλη Μητροσύλη

Οικονομολόγου

– Εκλογές 14-11-2010 Περιφέρεια Πελοποννήσου

#Η άποψη ενός ψηφοφόρου του Δημήτρη Σαραβάκου #

Την περασμένη Κυριακή, ψήφισα τον Συνδυασμό της Νέα Πελοπόννησος του Π.Τατούλη και μία ψήφος ,από τις τρείς, πήγε στον Υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο της Αργολίδας, Δημήτρη Σαραβάκο.
Το Δημήτρη Σαραβάκο τον ψήφισα και τον προέβαλα , μέσα από το Blog – www.entaxy-hellas.blogspot.com- για την προσωπική αλληλοεκτίμηση που έχουμε ,αλλά και γιατί πιστεύω , ότι στις σημερινές κρίσιμες στιγμές που βιώνει η Πατρίδα μας ,αλλά και η Πελοπόννησος, υποψηφιότητες σαν του Πέτρου Τατούλη, αλλά και του Δημήτρη Σαραβάκου ,σηματοδοτούν την Πολιτική υπέρβαση ,που τόσο αναγκαία και επιβεβλημένη είναι, για να ξεπεράσει η Πατρίδα μας, την πολύπλευρη κρίση-Οικονομική ,Πολιτική και Αξιακή- που αντιμετωπίζει.
Με τον Δημήτρη Σαραβάκο βρεθήκαμε δύο φορές αντιμέτωποι σε πολιτικές αναμετρήσεις.

Μία το 1994, εγώ ως Υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος με τον Γ.Κουτσογιάννη και ο Δημήτρης Σαραβάκος,ως Υποψήφιος Νομάρχης, ο οποίος και εξελέγη τη δεύτερη Κυριακή με διαφορά 0,5%.
Το 2004, βρεθήκαμε πάλι αντιμέτωποι , Εγώ ως Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ο Δημήτρης Σαραβάκος, ως Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις εκτίμησα την πραότητα και την σεμνότητα με την οποία Πολιτεύτηκε.
Η πράξη του Δημήτρη Σαραβάκου , να αποσύρει την πολιτική του στήριξη από τον συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη , με τον οποίο συμμετείχε , ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με απογοήτευσε πολιτικά, διότι τελικά δεν είχαμε Πολιτική Υπέρβαση άλλα Προσωπική Πολιτική Στρατηγική από τον φίλο Δημήτρη Σαραβάκο.
Εγώ θα ξαναστηρίξω τον Πέτρο Τατούλη ,όχι γιατί τον στηρίζει το ΠΑΣΟΚ ,αλλά γιατί πιστεύω, ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου , όπως και η Πατρίδα μας, χρειάζεται μεγάλες Πολιτικές Υπερβάσεις από ΟΛΟΥΣ μας.
Βασίλης ΜΗΤΡΟΣΥΛΗΣ
Οικονομολόγος- Δυς Υποψ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

μέσω entaxy-hellas: ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.