Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Τυρός Αρκαδίας Τσακωνιά » «Ο Πέτρος Τατούλης μπορεί να οδηγήσει την Πελοπόννησο...

Τυρός Αρκαδίας Τσακωνιά » «Ο Πέτρος Τατούλης μπορεί να οδηγήσει την Πελοπόννησο σε άλλα μονοπάτια» »

Νέα Πελοπόννησος

Φίλες και φίλοι

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την προτίμησή σας στο πρόσωπό μου στις περιφερειακές εκλογές για την περιφέρεια Πελοποννήσου(Νομός Αρκαδίας) με τον συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη «Νέα Πελοπόννησος».

Με την ψήφο σας με στείλατε στην τέταρτη θέση και σε πιθανή εκλογή μου στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου, αν την Κυριακή η «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη κερδίσει την εκλογική αναμέτρηση.

Εγώ από την πλευρά μου σας υπόσχομαι ότι θα κάνω το καλύτερο για την Αρκαδία και για την Κυνουρία(τόπος καταγωγής μου),και θα σας εκπροσωπήσω επάξια ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε.

Πρωταρχικός μου στόχος θα είναι να υλοποιηθεί ένα έργο που τόσα χρόνια όλη η Κυνουρία περιμένει για να την αναβαθμίσει, κάνοντας την πρόσβαση σε αυτήν πιο εύκολη, πιο σύντομη.

Εννοώ φυσικά τον δρόμο που θα συνδέει το Άργος με την Μονεμβάσια, και θα περνάει από την παραλιακή Αρκαδία, από την Κυνουρία.(Ξεροπήγαδο-Βέρβενα-Άστρος-Κούτρουφα-Κορακοβούνι-Άγιο Ανδρέα-Τυρό-Μέλανα-Λιβάδι-Λεωνίδιο-Πούληθρα-Φωκιανό).

Σαν δεύτερο στόχο θα έχω, να αναδείξουμε τον ορεινό όγκο της Κυνουρίας με τις απίστευτες ομορφιές, που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις ομορφιές της υπόλοιπης Ελλάδας.

Ένας ακόμα στόχος θα είναι να καθιερώσουμε την Κυνουρία σαν τουριστικό προορισμό και τις 4 εποχές του χρόνου, γιατί έχει αυτήν την δυνατότητα.

Να δημιουργήσουμε αθλητικές υποδομές για όλα τα αθλήματα, ώστε να δώσουμε την δυνατότητα στην νεολαία μας να βρίσκει διέξοδο μέσω του αθλητισμού, και ιδιαίτερα να κατασκευάσουμε γήπεδα ποδοσφαίρου, με φυσικό η συνθετικό χλοοτάπητα, ώστε να βελτιώσουμε το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Αυτές είναι μερικές από τις θέσεις και του προγράμματος του Πέτρου Τατούλη για την Νέα Πελοπόννησο.

Είναι η ευκαιρία μας, η δική μας ευκαιρία, να φύγουμε μπροστά.

Η Πελοπόννησος να πάρει την τύχη της στα χέρια της (στην κυριολεξία) και να ψηφίσει Πέτρο Τατούλη την Κυριακή.

Ο Πέτρος Τατούλης μπορεί να οδηγήσει την Πελοπόννησο σε άλλα μονοπάτια γιατί το θέλει πολύ ο ίδιος, και έχει δουλέψει μαζί με την επιστημονική του ομάδα για την επόμενη μέρα.

Αυτή την Κυριακή ψηφίζουμε Πέτρο Τατούλη.Ψηφίζουμε Νέα Πελοπόννησο.

Ψηφίζουμε τον δικό μας άνθρωπο, τον άνθρωπο Πέτρο Τατούλη, γιατί απλά είναι ο ικανότερος σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας από καρδιάς.

μέσω Arcadia Blogs » Τυρός Αρκαδίας Τσακωνιά » «Ο Πέτρος Τατούλης μπορεί να οδηγήσει την Πελοπόννησο σε άλλα μονοπάτια» » Τα επιλεγμένα μπλογκ της Τρίπολης και του νομού Αρκαδίας με μια ματιά.