Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ...

Ο ΠΑΝΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ | ΣΦΕΝΤΟΝΑ

Νέα Πελοπόννησος

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας ο Κορίνθιος Υπουργός Πάνος Μπεγλίτης την δεύτερη εβδομάδα των Περιφερειακών εκλογών δίνει μεγάλο προσωπικό αγώνα για να στηρίξει το ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη και του Γιώργου Δέδε στο νομό Κορινθίας.

Για όσους δεν γνωρίζουν μεταξύ Πάνου Μπεγλίτη και Γιώργου Δέδε υπάρχει μια πάρα πολύ καλή και δυνατή φιλία και ο Κορίνθιος Υπουργός αισθάνεται όχι μόνο πολιτική αλλά και ανθρώπινη υποχρέωσή του να συμπαρασταθεί με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο στον φίλο του Γιώργο Δέδε.
Σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες μας ο Πάνος Μπεγλίτης αυτή την βδομάδα έχει κάνει πολλές επισκέψεις σε διάφορα σημεία της Κορινθίας αλλά και επικοινωνίες με αναρίθμητους φίλους του και στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε όλο το νομό.
Ζητώντας την δυναμική στήριξη του συνδυασμού Πέτρου-Τατούλη και Γιώργου Δέδε.

Ο Γιώργος Δέδες σημείωσε ότι την περασμένη Κυριακή «η Νέα Πελοπόννησος κατάφερε να πετύχει μια σπουδαία νίκη με την οποία καταγράφεται η ελπίδα ότι μπορούμε όλοι μαζί να αλλάξουμε τα πράγματα». Παράλληλα επανέλαβε την ανάγκη «να ανατρέψουμε την ηγεσία η οποία ευθύνεται για την στασιμότητα της Κορινθίας όλα αυτά τα χρόνια και να φέρουμε μια νέα πνοή, μια νέα ηγεσία που έχει και το όραμα και την φιλοδοξία να διαμορφώσει μια νέα εποχή για την Πελοπόννησο και την Κορινθία».
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό Νέα Πελοπόννησος σημείωσε ότι κανένας δεν μπορεί να υπερασπιστεί κάτι στο οποίο δεν πιστεύει και ο Δημήτρης Δράκος έχει αποδείξει πολλές φορές πως δεν πιστεύει στην μεταρρύθμιση του Καλλικράτη. «Ήταν ο ίδιος εκείνος που με την ιδιότητά του προέδρου της ΕΝΑΕ την πολέμησε. Αντιτάχθηκε σε αυτήν. Αντίθετα ο Πέτρος Τατούλης πιστεύει στον Καλλικράτη, πιστεύει στη Νέα Περιφέρεια».
Ο Γιώργος Δέδες σημείωσε ότι «η παρουσία του κ. Μπεγλίτη υποδηλώνει την αμέριστη προσωπική και πολιτική του στήριξη στην μεταρρύθμιση αυτή και στην προσπάθεια να δημιουργηθεί μια νέα δομή του κράτους. Υποδηλώνει επίσης την ανάγκη της συνεργασίας ανάμεσα στους καλλικρατικούς δήμους και την περιφερειακή αυτοδιοίκηση με την κεντρική εξουσία, για να ολοκληρωθεί η μεγάλη εθνική προσπάθεια που ξεκινά και έχει ως κρίσιμο πυρήνα της, την Νέα Περιφέρεια».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήσαν και οι τοποθετήσεις των δύο βουλευτών. Η κυρία Κατερίνα Φαρμάκη στην δική της επαφή με τους πολίτες σημείωσε την ανάγκη, «να επιλέξουμε έναν Περιφερειάρχη που μπορεί να ακούει τις τοπικές κοινωνίες. Μπορεί να διαχειριστεί με σύνεση, διαφάνεια και δημοκρατικότητα, αλλά συνάμα και με τόλμη εκείνες τις σημαντικές αρμοδιότητες που του δίνει ο Καλλικράτης και τον καθιστούν «μικρό πρωθυπουργό». Μπορεί να μετουσιώσει τα χρήματα του ΕΣΠΑ σε έργα ουσίας, σε όλη την Πελοπόννησο, με άξιους συνεργάτες, όπως τον Γ. Δέδε στην Κορινθία, που γνωρίζουν τα προβλήματα και έχουν ήθος, επίπεδο και πολιτική παιδεία. Θέλουμε τον Πέτρο Τατούλη, στον οποίο προσωπικά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι γνωρίζει τα προβλήματα, έχει τεράστιες ικανότητες και περιστοιχίζεται από ανθρώπους που πιστεύουν στον Καλλικράτη και θα εργαστούν με όλες τους τις δυνάμεις για να πετύχει και να υπηρετηθεί το κοινό συμφέρον».
Από τη μεριά του ο Άγγελος Μανωλάκης σημείωσε πως «σε αυτές τις εκλογές είτε θα στηρίξουμε υποψηφίους που πιστεύουν στον Καλλικράτη και είναι ικανοί να τον υπηρετήσουν, είτε θα αφήσουμε τους Δήμους και τις Περιφέρειες στα χέρια ανθρώπων που πιστεύουν μόνο στην καρέκλα. Είτε θα στηριχθούν δυνάμεις αλλαγής που πάνε τη χώρα μπροστά, είτε δυνάμεις άρνησης που πάνε τη χώρα πίσω. Ο Πέτρος Τατούλης και ο Γιώργος Δέδες είναι δύο πολιτικοί με βαθιά αυτοδιοικητική και πολιτική κουλτούρα, πολιτικοί που γνωρίζουν την σημασία της διοικητικής αποκέντρωσης. Γι αυτό κι εμείς τους στηρίζουμε γιατί θέλουμε ο Καλλικράτης να είναι στα χέρια αυτών που θα τον μετατρέψουν εργαλείο ανάπτυξης και απελευθέρωσης της περιφέρειας Αυτές οι εκλογές έχουν κεφαλαιώδη σημασία για το μέλλον του τόπου μας. Αυτό που θα κριθεί είναι το αν οι εκλογές αυτές θα γίνουν ευκαιρία για μια νέα αρχή στο πώς διοικείται η χώρα μας, η περιφέρειά μας, η Κορινθία μας…».

Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει και στην Νομαρχιακή οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας της οποίας ο Γραμματέας Νίκος Πετρόπουλος έχει εκλεγεί ήδη Περιφερειακός σύμβουλος και μάλιστα με εντυπωσιακό αριθμό ψήφων.

μέσω Ο ΠΑΝΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ | ΣΦΕΝΤΟΝΑ, η ηλεκτρονική εφημερίδα της Κορινθίας.