Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Με τον Τατούλη συντάσσονται οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ – ΠΡΑΣΙΝΟΙ στην Πελοπόννησο, με ανακοίνωση...

Με τον Τατούλη συντάσσονται οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ – ΠΡΑΣΙΝΟΙ στην Πελοπόννησο, με ανακοίνωση που εξέδωσαν

Νέα Πελοπόννησος

Στην ανακοίνωση «δείχνουν» την υποψηφιότητα Τατούλη. Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν ότι «πιστεύουμε ότι πρέπει να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ρήξεις και τομές με στόχο μία ΝΕΑ και ισχυρή ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ» δηλ. το όνομα του συνδυασμού του.

Δελτίο Τύπου εξέδωσαν οι Οικολόγοι – Πράσινοι (μέσω του συνδυασμού της Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά) σχετικά με τις απαντήσεις που έλαβαν στο ερωτηματολόγιο που απέστειλαν στους υποψήφίου Περιφερειάρχες, Π. Τατούλη και Δ. Δράκο.

Στην ανακοίνωση λοιπόν αν και κρατούν διακριτικές αποστάσεις «δείχνουν» την υποψηφιότητα Τατούλη. Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν ότι «πιστεύουμε ότι πρέπει να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ρήξεις και τομές με στόχο μία ΝΕΑ και ισχυρή ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ».

Το παραπάνω δηλ. η χρήση των λέξεων «ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα που στέλνουν  οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ – ΠΡΑΣΙΝΟΙ συντασσόμενοι ουσιαστικά με το «εγχείρημα Τατούλη» του οποίου ο συνδυασμός ονομάζεται επίσης «ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»

Ακολουθεί όλη η ανακοίνωση των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ – ΠΡΑΣΙΝΩΝ

«Σε σημερινή συνέντευξη τύπου στην Τρίπολη ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά Λάμπρος Μπούκλης δήλωσε τα ακόλουθα:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους κ.κ. Δράκο και Τατούλη που ανταποκρίθηκαν στο δημόσιο διάλογο που τους καλέσαμε. Οι απαντήσεις τους στα ερωτήματα που τους θέσαμε  τιμούν την δημοκρατία και τους θεσμούς. Θα συνεισφέρουμε στις προσπάθειες τους και μετά τις εκλογές της Κυριακής.

Πιστεύουμε ότι πρέπει να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ρήξεις και τομές με στόχο μία νέα και ισχυρή Πελοπόννησο.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους κ.κ.Δράκο και Τατούλη για τις εποικοδομητικές, προγραμματικές συνομιλίες που είχαμε τις τελευταίες ημέρες.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον  ιδιαίτερα επιτυχημένο πρ.Επίτροπο Περιβάλλοντος  της Ε.Ε. κο Σταύρο Δήμα για τις πρόσφατες συνομιλίες που είχαμε με όραμα όπως και εκείνος δήλωσε «μία πράσινη Πελοπόννησο».

Δεν περισσεύει κανείς και όλοι πρέπει ενωτικά να στηρίξουμε το έργο του νέου Περιφερειάρχη.

Καλούμε τους Πολίτες να αξιολογήσουν τις 20 απαντήσεις των κ.κ. Δράκου και Τατούλη, να κρίνουν την συνεισφορά τους στα δρώμενα της χώρας και να επιλέξουν εκείνον που μπορεί να κάνει ρήξεις και καινοτόμες αλλαγές».