Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Μήνυμα στήριξης Θόδωρου Σταυριανόπουλου

Μήνυμα στήριξης Θόδωρου Σταυριανόπουλου

Νέα Πελοπόννησος

«Θεωρώ ότι στη ζωή σας κάποιες στιγμές αισθανθήκατε την ανάγκη στήριξης από κάποιους ανθρώπους που πιστέψατε ότι μπορούσαν να σας την προσφέρουν.

Κάποιοι από αυτούς το έπραξαν. Κάποιοι άλλοι όχι. Η ζωή προς στιγμήν μπορεί να έκανε στάση. Το ταξίδι όμως της ζωής συνεχίστηκε.

Όλοι μας ζούμε το παρόν μέσα από το παρελθόν. Αυτή η σχέση προσδιορίζει το αύριο».

Μήνυμα στήριξης

Την Κυριακή 14 Νοέμβρη στη Μεσσηνία μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα. Μπορεί να φυσήξει φρέσκος άνεμος. Συμμερίζομαι την «Μνημονιακή δυσαρέσκεια» του καθενός. Όμως δεν πάει άλλο. Η παρέα του κ. Δράκου πρέπει να τελειώσει.Πρέπει να τελειώσει η αποστολή της.

Ο μεσσηνιακός λαός τον εμπιστεύθηκε τα τελευταία 14 χρόνια. Αυτό που κατάφερε ήταν να κόψει το νήμα της ανάπτυξης. Αρκετά τα 14 χρόνια εξουσίας για τον κ. Δράκο. Φτάνει πια.

Δώστε την ευκαιρία στο συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» να προσπαθήσει για κάτι καλύτερο που αξίζει στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο. Να προσπαθήσει να ενώσει το κομμένο νήμα της ανάπτυξης σ’ αυτόν τον ευλογημένο τόπο.

Αισιοδοξώ ότι την Κυριακή 14 Νοέμβρη η ομάδα μας η «Νέα Πελοπόννησος» θα λάβει την στήριξη όλων αυτών που απαιτούνται για να μας δώσουν τη δυναμική νίκης.

Ψήφο εμπιστοσύνης στη «Νέα Πελοπόννησο».

Με εκτίμηση

Θόδωρος Σταυριανόπουλος

Παρόμοιες Αναρτήσεις